Гадаю, вони вже абсолютно повністю закинули гру. Без жодних оновлень, без жодних турнірів, без жодної підтримки, без вирішення проблем із вильотом...
Странно. Проверил ( еще когда писал ) в обычной версии, маркер на поле был.
Баг. На карте " пустыня ", когда ставишь маркер городского центра на поле - точка сбора находиться под текстурой пшеницы.
Це цікаво, молодці [GT]. :)
Очень жаль. Но спасибо за ответ, мне очень важно было предложить это. :)
Есть предложение по поводу построения войск. Сейчас, когда собираешь армию и отправляешь куда-либо, юниты меняют свое изначальное положение и...
Хаха, твоя правда! Все так і було. Я зараз просто регочу з цього. :D І з іншим, не можу не погодитись. Хоч я і часто бачив, як ти критикував...
Прекрасно розумію твої почуття, і, на жаль, їх розділяю. :( Але як повідомляли раніше, на нас чекає оновлення. " 2. Ми працюємо над дуже великим...
Та ну, ти серйозно? Вся його допомога всього-на-всього лише у звуковому повідомленні. За гравця не робиться нічого, лише нагадує про ліміт чи...
Шановні розробники, чи було у вас в планах додати звуковий супровід у момент, коли закінчується кількість житлових місць/закінчуються ресурси (...
Коли у кімнату заходить 7 та 8 людини, автоматично змінюється колір у деяких попередніх гравців. Наприклад: коли заходить 7 гравець - йому...
До сліз. :(
Повторять не собираюсь. Уже 2 раза написал в чем проблема и в чем обязанность разработчиков, но ты, к сожалению, не понимаешь. Это тупик.
Как раз таки ты Решил, что человеку делать. Есть такие слова, как - " покупка " и " принцип ". Покупатель отдает деньги и получает продукт,...
Мне вот интересно, ты хоть понимаешь, что ты пишешь? Почему ты, " негордый умник ", решил, что " steam " - это центр мира, и все обязаны им...
Separate names with a comma.