Подумав, було б не погано, аби був режим гри, який тривав набагато більше часу ніж звичайна битва. Щоб цей режим був як і пошаговим на карті Європи або однієї країни, а бої йшли як ртс (по типу "захоплення Європи". Тільки щоб це було більш реалістичним, наприклад, якщо на катрі Європи район оточений ворогами, і на нього нападають, то щоб при його обороні у сторони, яка обороняється, були обмежені припаси, і щоб їх доставляли повозки спеціальні, або ж навіть були спеціальні місії по контрабанді, але був би плюс для атакуючих: якщо ворогів багато, можна чекати, поки у ворога закінчиться припаси, або порох, а тоді взяти їх без жертв, а щоб за це були плюсю, по типу "скільки ворогів взяли в полон - стільки золота або просто очків вам дали" і щоб з часом, або з кожною битвою вам відкривались все більші можливості, підкріплення, апгрейди там, і .тд прокачка військ, по типу "після кожної битви давали "опит", війська качались, ставали кращими, сильнішими, швидшими, витривалішими" і так далі і взагалі, дуже багато ідей по такому поводу, щоб зробити гру більш затягуючою можна навіть реконструювати у грі історичні події у виді місії по такому самому способу, наприклад осаду якогось міста, чи ще щось, спланувати і провести якийсь мега крутий маневр, і т.д але вже пізно, бо гру вже "майже" зробили, тому це лише просто тупі фантазії
Ну розробники вже казали, що карти Європи, в крайньому разі у релізній версії гри, не буде. Але ніхто не відміняв модоробів. А історичні баталії у грі будуть 100% - це ж "Козаки"!
А я грав у цей режим суто для отримання задоволення від тотального "мочилова", де не треба думати про ресурси і розвиток, плюс можна зануритися в історію. Кожному своє. ))) На форумі вже, доречі, десь обговорювалося питання створення реалістичного режиму, де будуть і обози, що доставляють ресурси (як в К2), і навіть вози-укріплення, і багато інших штук, які нададуть грі реалізму. Не знаю, чи буде таке в аддонах, але в релізній версії це наврядчи з'явиться.
про вози-укріплення я читав десь на українській борді (частині форуму) а про реалізм - суто моя думка
Реалізму дійсно не вистачає. 17 -18 сторіччя це війна шикуваннями, стрільба плутонгами та нідерфалами. коли каре рятувало від кінної навали, а гармати робили лише один постріл за 1-2 хвилини.
а ще це період наполеоновських війн,так? коли війська нападаючих йшли до ворога не великими отрядами, а ті, в свою чергу, мали розстріляти з мушкетів та гармат атакуючих, юо якщо вонивстигали дійти - був капеь їхній моралі і всім їм також
Та вам у "Козаки 2", пане! Ну я особисто хочу бачити скільки ж аркадності у новій грі, скільки її було у оригіналі.
нєєєєєєє мені не подобається таке я хочу свободу дій воювати так, як хочеш динаміку битв, а не таке, як у К2
А чим вам не свобода дій? Хочеш - в обороні воюєш, хочеш - нападаєш на всіх фронтах. Плюс цікаві кампанії і історичні битви та цікавий режим "Битва за Європу".
К2 мені подобаються. Я давно казав, що деякі ідеї можна звідти запозичити. Ту ж глобальну мапу наприклад
У когось випадком не завалявся патч для к2, щоб мати можливість грати на норм відеокартах (більше 256 мегабайт))
Найкращий варіант - придбати під час розпродажу за декілька доларів колекцію «Козаків» в Steam, там навіть «Європейські війни» 2001 року без проблем запускаються на сучасному обладнанні
Під час розпродажу набір «Cossacks and American Conquest Pack» в який входять всі «Козаки» (3 гри першої частини + DLC і 2 дві гри другої частини) та обидві гри «Завоювання Америки» коштує $3.74 USD (сам так купував, хоча маю всі диски, але запуск з них практично неможливий зараз). 7!!! ігор за менше ніж 100 гривень (в наш час - це раз в магазин сходити ) думаю навіть школярі на зекономлених обідах можуть назбирати