Вже це обговорювалося не один раз, Україна у грі і так сильна, якщо додавати піших воїнів, то доведеться нерфити сердюків чи кавалерію. Хоча...
Враження від самої гри хороші, але від чітерів у мультиплеєрі та від багів не (дуже м"яко кажучи). Кістяк у гри перспективний
Невже у грі немає ніякого нормального захисту проти чітів? Сьогодні граючи у мультиплеєрі більше години один матч, майже виграючи, якась нехороша...
мабуть я почекаю з проходженням компанії трохи) Треба цю інфу до теми про баги відіслати
Вже мабуть майже граєш)) А я ось в редакторі бавлюсь, непідкажете як колір фракціїзмінити у редакторі?)
тримайся друже, зроби-якого небуть чаю, час швидше пролетить :)
Отже перші враження - є над чим працювати ще, але коли грав у Козаки 3 вже другу годину, то відчув що є перспектива грати і 20 і 200 годин...;)...
ТАК!!!! Вітаю всіх!!! Дочекалися!!!!1!!1111!!!11!!
Схоже що лишилось 40 хвилин, до старту прода 35 хвилин до старту продажів, хочеться вірити що це остаточно=)) Так, якщоб трохи скинули ціну...
Я думаю що буде, але коли - важко сказати) Для мене головне щоб у подальшому була підтримка гри з боку розробників
тобто "стане доступна" у 23 00 по Києву?=) Чесно кажу, давно я так гру не чекав, як зараз Чекаю Козаків 3!))
Єдине що НЕ сподобалось це вода, все інше норм
Взагалі майже з усіма іграми на стартах продажів якісь лажі)) У КОД серваки завжди лежать, у БФ гра вилітає і т д і т п, не дуже круто що ми тут...
Схоже що україномовна гілка найлояльніша до розробників))) Все норм, але геймплейного відео дууже невистачає=)
Separate names with a comma.