шось мені підказує, що в цьому році козаків не буде
Хоч щось показали
Можна хоч би уточнити- випуск гри планується в жовтні чи грудні 2015?Коли розраховувати на передзамовлення?
Автопідбір опонента при грі в інтернеті хіба що як рекомендація геймеру. Зявилась недавно інформація про систему рейтингів в онлайн грі
Головне, щоб не було яскравих кольорів, бо очі ріже.
Згоден,але можливо просочиться певна інформація.
Корабель Вікторія, а по краях лінкорни, по переду- фрегати- ця гримуча ескадра знищує все. Ще люблю як працюють рибацькі лодки. Я вважаю, що...
Я надіюсь,що козаки будуть до кінця року і зараз тиша перед бурею. Але бере мене сумнів,щось дуже тихо,де я тільки не лажу по неті- одні припущення.
Згоден. Пшениця у грі- це умовне позначення, еквівалент їжі, як і рибацькі лодки чи мисливці в завоюванні америки.
Завоювання америки та ельдорадо- це просто бомба ( захоплюєш дома, а потім відстрілюєшся; висадка на острова з мінімальними ресурсами).
:)Я з Вінниці та й з Красилова Хмельницької області:D
Було б добре, якби в будівлі можна заводити юнітів, як в завоювання америки. Тоді з кожної будівлі можна стріляти . Ігра б уде ще цікавіша, а...
Було б добре, якби в будівлі можна заводити юнітів, як в завоювання америки. Тоді з кожної будівлі можна стріляти .Ігра буде ще цікавіша, а...
Було б добре, якби в будівлі можна заводити юнітів, як в завоювання америки. Тоді з кожної будівлі можна стріляти .Ігра. Буде ще цікавіша, а...
Separate names with a comma.