Polish winged hussars were the best cavalery in XVIIc. BUT WHY in game they have 29:4 when hungarian huzars have 33:0 ? 33 ? IS TOO MUCH . Please...
W Cossacks III będę reaktywował klan PPK :) Więc zapraszam
Dlaczego takie dzieci testują grę, zdecydowanie będę lepszym testerem :D Dobra przemawia przeze mnie zazdrość. Ja już się umówiłem ze szfagrem,...
Seriously? 2 weeks and i can buy this game?
Powinni napisać pod koniec marca ,że przepraszają, iż 2 raz będą musieli przesunąć premierę.
Spokojnie do czerwca(momentu wydania gry) jeszcze trochę czasu :D
Arpe napisałeś ,, W premierowej wersji gry będzie dostępne 12 nacji, są to: Austria, Francja, Anglia, Hiszpania, Rosja, Ukraina, Polska, Szwecja,...
Hmm someone have news about nations in cossacks 3? Maybe Crimean Khanat?
i want reactivate my clan PPK - Polski Pułk Koronny
ale to będzie kozacka gra! :D tylko niech ją wydadzą:D coś wiadomo czy w ogóle będą nowe nacje jakieś?Typu chanat krymski?
You will see... Juni 2016r.
Zaporożca czy Husarza machającego szabelką na lewo i prawo a gdy dana jednostka podchodziła do wroga to atakowała jakimś kijem. W przypadku...
Dla mnie najistotniejsze jest by ta gra wyszła, nie mogę się doczekać. Jak myślicie czym może być ten bonus zawarty w preorderze?
faktycznie jednostki się zbugowały, no chyba,że nastąpił podział oddziału, ale też coś kiepsko. W ogóle widać w zwolnionym tempie ,że najpierw...
Separate names with a comma.