Was there anything new concerning the FAQ answers? Sorry if I missed it, but I would be grateful for help from the more observant forum users.
Moi drodzy, widze, ze z kazdego nieco dziegciu sie ulalo... Zgodze sie z argumentami, ze coz w sumie mozemy, niz tylko doczekac wydania gry i...
Czesc Wam, zapewne przychodzi Wam do glowy pewna piosenka o podobnym tytule, ale nie o tym tutaj chcialem. Co mnie denerwuje w sprawie naszej...
Czesc Nowy na polskim kaciku. Odnosnie Turcji i xviii wieku mam dosc sceptyczne zdanie. Oni naprawde byli mocno w tyle wowczas, ciagneli za soba...
Propozycje czy sugestie, co za roznica jak producenci wiedza najlepiej i niczego zmieniac niespecjalnie chca... Bezzalogowe dziala toz to istny...
@Nowy: zajrzyj na polskie forum, zal sciska patrzac jak nas tu duzo zgrywa piloglotow a niewielu sili sie by rozmawiac na polskiej czesci.
Czesc Wam, mam nadzieje, ze wiecej nas zacznie tutaj pisac. Zastanawiam sie czy jakies polskie klany zamierzaja wznowic aktywnosc w kozakach 3....
Is the OC clan going to appear again?
Calling the Chmielnicki cossacks rebel a 'Polish-Ukrainian war' is a huge exaggeration and over-interpretation aiming at creation of new facts and...
It is a realistic, very human and pragmatic point of view typical to small societies which cossacks warriors definitely were. They wanted to live...
Well, it was easy (: welcome to bloody Europe!
Vietnam?
Separate names with a comma.