Indianie i USA to temat na American Conquest 2. Może kiedyś zrobią;)
Właśnie o to chodzi, że zmiany typu dodanie np. dróg, czy systemu morale to nie są drobnostki. Nie wiem czy masz problemy z czytaniem ze...
Tak, tylko zmiany proponowane przez Ciebie nie podobają się sporej części społeczności, a mimo to powtarzasz je z uporem maniaka jak mantrę....
Prawdopodobnie recenzja jest napisana na podstawie wersji gry sprzed paru tygodni. Przez ten czas sztuczna inteligencja mogła zostać dopracowana....
W sumie racja, mogli udostępnić grę chociaż redakcjom portali o grach, (jak Gry-Online, czy Arhn.eu) to mieliby już profesjonalne, przedpremierowe...
O 180 stopni :p Biorąc pod uwagę, że każdy kto kupi/aktywuje kod na Steamie w ciągu 2 tygodni od wydania gry będzie miał bonusy preorderowe,...
Kozacy 3 to pierwszy preorder jaki kupiłem. Oprócz oczywistego sentymentu dochodzi jeszcze czynnik ekonomiczny. Ten preorder kosztuje praktycznie...
Wydaje mi się, że to "big video" które planują i o które wszyscy proszą nie będzie takim typowym gameplayem tylko znowu wyreżyserowanym "ruchomym...
O ile brak załóg dział rozumiem i częściowo nawet popieram, o tyle za dużej ilości jednostek nie ogarniam. Moim zdaniem im więcej jednostek będzie...
W sumie można się tego było spodziewać. Remake to remake, na premierę chyba nie będzie dużych zmian. Mam nadzieję że gra będzie rozwijana w jakąś...
Dziwne że GSC nie zdecydowało się na popularny ostatnio crowdfunding. Nostalgiczny powrót legendarnej marki, remake robiony przez tę samą ekipę co...
Mam Kozaków 1 to odpowiem :) Wszystkie jednostki piesze w oddziale dostają +3 do obrony, walczące wręcz +2 do ataku wręcz (wszelacy strzelcy z...
Dokładnie, pisząc AC miałem na myśli właśnie American Conquest. Tylko tam nie dało się przejmować artylerii w ogóle z tego co pamiętam. Z więc z...
A jak nie ma sojuszniczych jednostek w pobliżu, podchodzi przeciwnik, robi wololo i obsługa magicznie zmienia stronę i kolory mundurów. XD Ale i...
Dziwne że nie pojawili się na żadnych targach, moim zdaniem ostatni Gamescom byłby idealny żeby pokazać coś szerszej publiczności. Jeśli nie...
Separate names with a comma.