Ja już nie kupie:)
no i sie (nie)doczekaliśmy. dobrze ze tak dlugo to przedłużali,bo zapał zmalał. wg mnie nie warto było czekać.pozdro
Pewnie wypuszczą na jesien i tyle :-)premiera w Q4 12.2015:-)mamy prawie połowę 2016 i beta testów nie było i co gorsze jeszcze nie ma. Brawo
No to ładna kaka. Mówiłem jak dobrze pójdzie to czerwiec. Ja narzekał nie będę bo chce aby mieli tyle czasu aby gra wyszła im tak jak każdy by...
I co na tym koniec informacji? :( ostatnia wiadomość była 20 kwietnia to już 10 dni niecierpliwej ciszy. Napiszcie coś
Przepraszam, że wcinam się w poważną dyskusje. Mam małe pytanie w sumie to prośbę, Gram w AC Odwet,kupiłem na Steam ale mam cholerne bugi. Skończę...
No w sumie racja,zapomniałem o młodym pokoleniu ;)
Ja stawiam na maj,ewentualnie początek czerwca później już nie warto obstawiać bo wszyscy pojadą na wakacje i gry nikt nie będzie kupywal zaraz po...
Ile tak będą trwały beta testy?
Miejmy nadzieje ze warto;)
Ooo czyli coś się dzieje,to.juz pewnie ostatnie prace wykończeniowe i być może zaniedlugo Steam będzie miał sporo roboty :)
Aaa to patologia. Szkoda,pogadałbym z wami normalniej bo postowanie co chwila to trochę żenujące
Shoutbox inaczej taki mały czat jak jest na głównej stronie forum tylko chciałbym aby był w sekcji typowo polskiej;)
Mam małą sugestie. Jest możliwość stworzenia na naszej sekcji "szouboksu"? Na pewno podniosło by to morale:D i frekfencję i była by odczuwalna...
Haha cycu co ty gadasz? Jak sześciu? To chyba niemożliwe. Kozaków znam od momentu kiedy mozna bylo je kupić i dopiero wczoraj spróbowałem zagrać...
Separate names with a comma.