Как я понял кирасиров есть смысл делать только на миллионах с пт, иначе тебя просто задавят толпой гусары.
Ех, яка хороша гра була, до того моменту коли хост вийшов з гри. При цьому інший гравець, кому перейшла роль хоста міг керувати юнітами.
Раньше не часто сталкивался с противниками, которые играют через офицеров, но на днях меня снесли ~30 офицеров т.к. я не успел сделать достаточно...
З такими умовами перемогти ще можна, просто захопіть всі Кузні, Академії та Міські центри, і противник не зможе будувати юнітів. А коли переб'єте...
Про будівництво казарм і стаєнь в межах одного екрану це маразм.
А тепер ще й 4 команди по 2. Об'єднання дужками союзників дуже потрібне.
У меня такая фигня была. Особенно заметно когда проявляются задержки, или низкий fps. Пишешь что-то в чат, а некоторые буквы не пишет. Бесит.
Багам :(
Оновлення: Як би не так. Тільки що грали, мільйони, 20хв pt. Я Україною. Вивів дві сотні прокачаних сердюків під прикриттям 160 реєстрових...
Я так вчора бій програв. Мав 400+ мушкетерів 18ст. та більше сотні драгунів 18ст., з всіма вдосконаленнями(окрім сили пострілу в академії), то...
При великих битвах, ~1-2к юнітів стрільці перестають стріляти, замітив на машкетерах 18ст. Заліза і вугілля є 50+к а стріляти не хочуть, або...
А патчі виходять все рідше і рідше, хоча багів ще вдосталь, та й функціонал до К1 не дотягує.
Привіт чіти?
Проблема не в кількості млинів, а в тому, що після певної кількості селян, які задіяні в зборі пшениці, перестає засіюватись поле автоматично....
Бракує довідки як в старих козаках(на кнопку "i"), де є опис, характеристики, вдосконалення які впливають на будівлю чи юніта, і які...
Separate names with a comma.