@Warren Fakt, że rynek docelowy gry (czyli głównie Europa Wschodnia) miał słabą dostępność internetu w czasach debiutu gry (co jak sam zauważasz...
@arpe Ja? To ty w pierwszym poście porównywałeś grę singleplayer (Kozacy) do multiplayer (np. Starcraft II) i, że niby Kozacy 3 mieliby tam...
@arpe Wiedźmin 3 nie ma multi jbc... :D
@arpe No i Kozacy, Total Wary czy gry Paradoxu to właśnie gry nastawione single player gdzie multi jest tylko dodatkiem (z którego nawiasem...
@arpe http://natemat.pl/38195,niesamowity-sukces-polak-mistrzem-swiata-w-starcrafta-ii-na-prestizowym-turnieju-gier-komputerowych-eswc Tylko co...
@Nowy Co wnoszą dla casuali? Niepotrzebne pierdoły komplikujące rozgrywkę. Zobacz na dwójkę - dodano parę prostych rzeczy i już psioczenie, że...
@arpe Ogarnij sobie sprzedaż kozaków, następnie porównaj to z ilością graczy na multi w czasach kiedy grało najwięcej osób - znikomy procent. Ta...
@arpe A ja pisałem o markach i społecznościach jakie je obrosły. Jak chcesz przyciągnąć masy graczy do multi bez konkretnej marki? Myślisz, że...
@arpe Człowieku, nie ta liga... Marka Kozaków nie istnieje, porównaj sobie społeczności jakie się utworzyły wokół różnych serii gier co...
@Nowy Hehe, ty chyba nie ogarniasz, że to zwykła gierka dla casuali jest :D No i ogólnie trochę poleciałeś z niektórymi swoimi propozycjami, już...
Aha, znaczy się info z dupy... A wiadomo już coś o wersjach pudełkowych czy też nie?
@Hypnos To na takie sytuacje ściągasz se z torrentów cracka albo scracowaną wersje. Też masz problem...
@Hypnos To już wiadome????
Separate names with a comma.