Niestety tej akurat książki Podhorodeckiego nie czytałem, ale to uznany autor piszący w świetnym (moim zdaniem :)) stylu więc na pewno nie...
W Empire na dobrą sprawę trzony armii nie różniły się za bardzo. Ja chętnie zobaczyłbym moda, w którym jednostki działałyby choćby minimalnie...
You pervert!
Cała moja styczność z multi w kozakach to gra z kilkoma znajomymi na własnych zasadach (ograniczona ilość armat, budynków, w miarę realistyczny...
@Nowy gdybym odbierał wypowiedzi losowych internautów jako plucie w twarz miałbym poważne problemy z robieniem czegokolwiek innego niż ścieranie z...
To tylko flamewar kilku wypisujących mniejsze bądź większe pierdoły (przy czym jak pisałem już wcześniej nasi też, delikatnie mówiąc nie błyszczą)...
Życie jest za krótkie :).
Trudno to nawet nazwać dyskusją. Typowa internetowa kłótnia. IMO nie warto psuć sobie nerwów pisaniną od historii bez podawania źródeł. Btw...
Wygląda to trochę jak poprzednie screeny z przypadkowo rozmieszczonymi jednostkami. Tylko tutaj dal odmiany to każdy budynek jest z innej bajki....
Pewnie króciutki filmik o nacji (żeby chociaż się trochę różniła od Francji...) i garść screenów z niego. Yay! ;)
Jak pisałem kiedyś Jegomości Hetmanowi Polnemu dla mnie niezłym punktem wyjścia do kozaków idealnych byłyby zmiany rodem z 17th c Historical...
GSC zrobili też Heroes of Annihilated Empires. Nie grałem, ale z opisów i screenów wygląda to trochę na kozaków w sosie stereotypowego fantasy :).
Pewnie kupię, ale nie tuż po premierze. Poczekam na łatki, mody, może na jakąś złotą edycję. Nie zależy mi na multi w stylu jedynki więc nie muszę...
Zawsze sądziłem że gra o kozakach (zrobiona na dodatek przez Ukraińców) bez taborów jest trochę wybrakowana :). Kiedyś można było to uzasadnić...
Cześć. Grałem kiedyś w świetnego moda do C1 zawężającego grę do 17 wieku. Wprowadzał kilka rozwiązań z AC ( w tym jeśli się nie mylę celność...
Separate names with a comma.