Для чого ти мені погрожуєш?
Я не розумію іноземну мову! Що ти тут понаписував, якісь погрози?
Тема "Box версія", тому пишу про коробкову версію Козаків 3, у якій відсутня навіть інсталяція українською мовою. Куди ми котимось Klabater та GSC...
Успіхів у турнірі! Коли випустять ДВД кружальце та опис щодо експлуатації українською, радий легально приєднаюся до боїв за Україну.
Так, на ксенофобській до українців Розетці нелегальна версія гри без української мови та без правил експлуатації ДВД українською.
Звідки інформація про 500 MB на ДВД? В мене коробкова версія Козаки 3 із 905 MB!
У бокс версії для Європи "Козаки 3" відсутня інсталяція українською мовою.
Цікаві пропозиції. Коли знайду інструкцію, як створювати моди, спробую створити мод телепортації українського козацького війска у 20 стол., де...
Zajímavá myšlenka s těmi módy, já hlavně chci do hry nějak zavést občasnou teleportaci do minulého století; třeba, že by ukrajinští kozáci...
Інсталяції українською мовою! У BOX версії, яка масово тиражується в Україні, чомусь бракує обкладинки, вкладиша, правил експуатації тощо...
Můžete někdo sem hodit rozdíly těch národů? Potřebuji hlavně statečné Ukrajince a krvežízniví poláky.
Мені потрібна коробочка та "DVD кружальце" українською мовою. Не розумію, на скілки можна ненавидіти українських гравців, щоб випустити "BOX...
. Це було навмисне зроблено, адже права україномовних в Україні, навіть дистрибютор Klabater, не поважає :(
Так, я придбаю колекцієне коробкове видання Козаків 3, але за умови, що в Україні обгортка, правила, вкладиші та сама існталяція буде українською...
Škoda, že pro ukrajinské nebo české uživatelé nic podobného jako helouvín, neexistuje.
Separate names with a comma.