Було б непогано, на мою думку, згуртуватися невеличкою компанією і робити моди разом.
Хотів б допомогти, але зараз ні часу з навчанням немає, ні знань що за формати ".NDS" такі, я з нуля в коді розбираюся так то, і можливо б...
Хочу зробити свій мод, поки не буду розповідати який, адже не хочу нікого розчаровувати при невдачі. Коли буде вільний час розпочну роботу.
И правильно делал, не то что вы и я (1 провокационное сообщение :oops:), а игнорировал этот "понос", не поддался на провокации...
Does not work, but if you divide the code that each individual part is working properly. { "name":"hotkeys", "version":"1.2", "info":"Hot keys...
It works, but divide code to 100 parts is not an option. { "name":"hotkeys", "version":"1.2", "info":"Hot keys setting", "author":"Kind-king",...
Can you help me find a mistake?
У меня ни времени ни желания делать полу-чит нету (можно злоупотреблять такой функцией)...
Думаю можна , если хостишь, например модом цену на дип центр пару трилионов ресурсов задаш и все... Но по-моему, это на чит больше похоже будет.
Був у мене такий баг, що гарячими клавішами склад за Туреччину не можна було побудувати... Проблему було успішно вирішено (див. скріншоти)....
Я гадаю що вони мали на увазі що подорожчання буде припинятися від 200-го юніта, тобто 200-тий будинок бу де коштувати як 201...
Программа только заменяет звуковые файлы или есть возможность добавить дополнительные треки в игру?
Роби ще ап в кузні, але при певній кількості селян всерівно поле рідіє.
Раздели свой мод по частям используя это.
а вообще можна скорость менять горячей клавишей "+" на нум клавиатуре, и в меню не надо заходить. а насчёт скорости то и максимальная стандартная...
Лазил в коде видел строчки где прописано это возвращение, но мне показалось неважна такая фича и я оставив все как есть :) А на счёт слетания...
Fix bug build storage for Poland - Debug.zip Copy the files to: "Cossacks 3/mod" Install the .json file via Mod Manager [spoiler]
Зробив зручну збірку для встановлення модів(поки без інструкцій по встановленню) -...
Був у мене такий баг, що гарячими клавішами склад за Польшу не можна було побудувати. Проблему було успішно вирішино (див. скріншоти). Чекаю свою...
[MEDIA]
Separate names with a comma.