Інтегрований Twitch.tv (або аналог)

Discussion in 'Побажання' started by Uzyol, Jun 20, 2015.

?

Хотіли б Ви бачити в грі інтегрований сервіс онлайн трансляцій ігор Twitch.tv (або аналог)?

1. Так

12 vote(s)
    80.0%
  2. Ні

1 vote(s)
    6.7%
  3. Байдуже

2 vote(s)
    13.3%
  1. Uzyol

Uzyol Active Member

Переглядаючи форуми мене навели на думку про Інтегровану систему запису і оналайн-трансляції ігор. Багато ігор мають вбудований Твітч - дозволяє писати і транслювати матчі в онлайні прямо з гри (до прикладу гра path of exile). Непотрібно ніяких допоміжних програм, які пишуть відео гри. Просто заходиш в гру, в настройках виставляєш параметри трансляції, і стартуєш Трансляцію. Ти собі граєш, а на твоїй сторінці (до прикладу на Twitch.tv) тисячі глядачів дивляться на Ваш бій)))

Було б чудово якби таку опцію додали в Козаках)))

Від себе добавлю - я доприкладу обожнюю дивитися цікаві онлайн трансляції СтарКрафта. Залюбки б дивився трансляції Козаків3)))

twitch.jpg

P.S. Якщо врахувати що самі Розробники мріють вивести Козаки на кіберспортивну арену то Інтегрований Twitch.tv є важливий крок в цьому напрямку.

Last edited: Jun 21, 2015
    Adventurer_Ukr likes this.
  2. Uzyol

Uzyol Active Member

Козаки, БЕРЕМ УЧАСТЬ В ГОЛОСУВАННІ !!!!!!!!!!!!!
    Чим більше голосів «ЗА», тим більше вірогідність що розробники звернуть увагу на нашу Ідею і додадуть її в гру.

3. Mantikor

Mantikor Active Member

Не вважаю це чимось важливим. Для тих, кому буде потрібно, поставлять OBS чи аналог, і будуть стрімити без проблем.
    Ну і в грі точно буде функція стрімінгу Steam, хоч вона і не дуже зручна.

4. Uzyol

Uzyol Active Member

Одне діло якщо Ти активний стрімер то ДА, у тебе стоіть пакет програм для захвата відео і трансляції його в онлайн. А якщо Ти пересічний гравець і до прикладу приймаєш участь в турнірі по Козаках і маєш бажання транслювати свої ігри то для тебе це уже проблемно.
    1. Тре поставити потрібні програми.
    2. Налаштувати правильно стрім (відповідна якісь, звук) - що далеко не відразу вийде.
    Зовсім інша справа Інтегрований Твитч.
    1. Ніяких програм не треба встановлювати - все уже в грі.
    2. Налаштунки якості стріма виставляються прямо з настройок гри і є інтуїтивно зрозумілими.
    3. Ще й можна до стріму підключити Веб-камеру.
    4. І на останок Інтегрований Твитч дозволяє переглядати та відповідати на коментарії до вашого стріму з вашої сторінки на Twitch.tv прямо з чата гри.

Ось приклад як ця система виглядає у грі Path of Exile:
    (Прямо під час гри, заходиш у Options(Настройки), там в розділі Streaming(стрім) виставляєш потрібну якість і натискаєш START STREAM і стрім пішов, а ти продовжуєш грати)
    POE-twich.jpg

Last edited: Jun 21, 2015
    Adventurer_Ukr likes this.
  5. Mantikor

Mantikor Active Member

Ніяких проблем, глядачам достатньо знати твій акк в Steam, і можна переглядати трансляцію гри відразу в Steam.

6. Uzyol

Uzyol Active Member

Мені не критично який саме сервіс онлайн трансляцій буде використовуватися - я просто всіма руками ЗА щоб такий сервіс був!!!
    P.S. Хоча я не шанувальник ігрового сервісу Steam. Але враховуючи що розробники орієнтуються на Steam як на платформу для продажу гри - прийдеться миритися)))

7. Mantikor

Mantikor Active Member

8. Uzyol

Uzyol Active Member

По новинам я знаю що з недавна в Steam з'явилася можливість транслювати ігри. Но повторюся - не полюбляю сервіс Steam і ним не користуюся.
    Натомість граю path of exile і бачу наскільки зручна така інтегрована стрім-платформа.

9. Tolik

Tolik Member

Думаю з часом зроблять, доволі цікава ідея.

10. Я також за інтегрування у гру Twitch, адже цей сервіс має дуже велику аудиторію. А ще дає можливість дивитися трансляції з мобільного чи з комп*ютера без встановення додаткових программ. Для просування гри на ринку це однозначно потрібно.

11. Uzyol

Uzyol Active Member

До того ж завдяки стрімам можна освоїти якісь нові стратегічні маневри, тактики (на прикладі СК2 знаю по собі). + на перших парах моніторити і виправляти баги гри.
    І як на мене, не остання важлива перевага стрімів — моніторинг чітерства із наступним його унеможливленням.

12. Syatoslav

Syatoslav New Member

Не дуже розумію навіщо? Можна просто за допомогою OBS чи xplite стрімити. Не обов'язково, щоб розробники тратили час для створення свого стімінгового сервісу.

13. Uzyol

Uzyol Active Member

Вся справа в простоті і зручності! Не потрібно вникати в дебрі стрімінга. Зайшов в налаштування гри, натиснув Старт Срім і все

14. Syatoslav

Syatoslav New Member

Можливо Ви і праві, адже в простоті геніальність. Але мені здається, що не так просто розробити свій стрімінговий сервіс розробникам. Якщо вони за це візьмуться, то це відтягне реліз гри на кілька днів, якщо й не тижнів. А стрімери можуть і самі озібратись. В ОБС почати стрім - 5 кліків. Скопіювати з твіча ключ, вставити в програмці, підлаштувати камеру, запустити гру та нажати на "Старт стрім")

15. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Як на мене, то на даний момент це лишнє (враховуючи і так затягнутий реліз), а реалізувати правильну і хорошу передачу потокових даних на сторонні сервіси не так і просто, що ще на рік затягне реліз :D

Як вже вище писали, всі хто займається стрімами і так будуть їх робити, а кому хочеться «раз в рік» показати свою гру, то, як також вже згадували, можуть просто запустити трансляцію в Steam, або потратити декілька хвилин на запуск OBS :)

Щодо «не подобається Steam», то в будь-якому разі гра буде в ньому (хоча й не розумію, що там може не подобатися, наприклад, в порівнянні з Origin), хоча і не зрозумів, чи автор пропонує дану ідею зі сторони стрімера (тоді де будуть тебе дивитися, якщо «раз в рік робити», все одно, оскільки в будь-якому разі буде 2.5 людини) чи глядача (тоді і так буде достатньо стрімів і як їх запускають без різниці) :)

P.S. Можливо колись, коли гра «піде в маси» та буде в цьому дійсно необхідність, то така ідея і буде актуальна, але на даний момент, на мою думку, дійсно це далеко не те, про що потрібно думати ;)

16. [-SKY-]BELLATOR

[-SKY-]BELLATOR Active Member

Стрім звістно круто, але успіх гри залежить від грамотно продуманих онлайн турнирів, будуть турніри будуть і ігри.
    Там можно і стрімити

Uzyol likes this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice