Сподіваюся що скоро, бо тількищо грав в онлайні, спочатку все було добре, через хвилин 30 гри, швидкість гри почала сама мінятись, всі учасники лоббі клялись що то не вони, сердюки, коли увійшли в володіння мого суперника (у воєнний час) просто крутилися, атакували рандомних юнітів, і не слухали наказів, кавалерія просто крутилася в битві, майже не наносячи пошкоджень, коли вийшов переможений хост, все стало нормально, на хвилин 10
Я програв бій, стрілки не стріляли. Ні мої, ні противника, але його мясо перебило моє і мою армію. на карті було близько 8-10к народу.
З останніми патчами гра стала набагато краща. Хоча коли зникають старі баги, Після цього з'являються нові. Як то юніти застрягають в будівлях і потім не активні, хоча можуть колоти ворога. Власне це не зовсім баг репорт. Пару неділь тому я наштовхнувся на Чіт. Власне підтвердження в файлі реплею, але цей сайт не дозволяє завантажити файл такого розміру навіть запакований...
Коли ставиш на бескінечне виготовлення гармат, то завжди купиш на одну більше ліміту. Тобто коли маєш 5ть депо, то замість, наприклад, 25гармат можеш виготовити 30.
Баг з шахтами: 1. наприклати є 4ри золоті шахти 2. оцінюєш ресурси так аби при першому апі шахт, коли ти всі виділив не всі прогрейделись. наприклад є ресурси на 2 з 4х(шахти вибирати всі ctrl+z і клакати по іконці апу) 3. коли апнулись дві шахти, то знову вибираємо 4ри і клікаємо 4ри рази на ап іконку. Результат: апнуться 4ри шахти(за умови достатніх ресурсів), але в двох попередньо апнутих буде задіяний ап на +5селюків і в них можна помістити тільки 15 селюків без доступу наступних апів
Ну і було б круто анімувати якось масові апи і інформувати скільки апнуто і на скільки. + обовязково кнопку "апнути всі на рівень"
Доброго дня. Кротше це не баг, а просто неповага до людей які купили гру. У грі повинні бути якісь адекватні тригери. Коли хтось від'єднується від гри гра може чекати під'єднання і пів години, але не від'єднує гравців автоматично. Гравці що програють можуть закривати козаки з диспетчера, видаляти кабель з комп'ютера, або вимикати вай фай. Не зрозуміло при цьому чому гра сама не викидує таких гравців скажемо через хвилину, і не вважає, що вони здалися. Ось уже 15 хвилин я дивлюся на вікно "Очікування завантаження гравців". І нічого не відбувається... Хоча майже люба мережева РТС вже давно викинула би їх з гри, додала б їм поразку в рейтинг, А ті гравці що залишилися продовжили б партію вже через хвилину. Пройшло пів року, Але розробники так і не спромоглися зробити бодай нормальний вихід з гри, щоб її не треба було закривати з диспетчера завдань.
І ще одне. Вже десь був звіт розробників, що тепер гравці не з'являються в одному місці на початку гри. Але... Все не так. Таки з'являються.
Під час морських баталій кораблі можуть випливати на берег і вести вогонь "плаваючи" по люцерні . Сьогодні так заплив галерами на екран в середину острова і знищив будівлі супротивника. Мене тільки здивувало, що кораблі не давили юнітів супротивника рухаючись по траві. Доречі так цікаво споглядати коли кораблі "запливають" на пагорб. У них одразу така дальність пострілу. Так що можу гравчям порекомендувати знайти пагорб на березі. Відправити туде 80 галер з каперами чи шебеками. І насолоджуватися 20-30 бойовими кораблями з ХП веж на базі супротивника...
Привіт. Не знав писати в баги чи в запитання для розробників. Вирішив в баги. Коротше казали, що якщо завершити гру в перші 10 хв то результат не зараховується в рейтинг. Але він зараховується якщо не вийти з гри. Тобто, якщо ти хочеш бути спостерігачем, і вбиваєш селян в перші секунди. То рейтинг все-одно мінусується так як ти програв Не дуже файно, що опція 10 хвилин в такому разі не працює....
Не зафіксував баг, але коли я грав за турків то наробив купу татарів і мені присвоїли ачівку "Великий бей" - Присвоюється гравцеві, який найняв 1000 алжирських лучників протягом однієї гри.
В якийсь момент гра просто зависає не реагуючи ні на що, з'являються періодично повідомлення про відключення гравців, і на долю секунды гра відживає, але всеодно не керована. лікується тільки перезапуском. Вчора мав таких 2 чи 3 інциденти у виграшних іграх. В англ гілці пишуть що то хост через alt-f4 виходить з гри щоб не втрачати рейтинг.
Баг номер N: Україною неможливо знищити будівлю противника за умови "Без гармат, веж та стін" + "Без дипломатичного центру", тож неможливо перемогти. Адміни дайте знак, що ви читаєте форум, бо таке враження, що пишемо і толку 0!
З такими умовами перемогти ще можна, просто захопіть всі Кузні, Академії та Міські центри, і противник не зможе будувати юнітів. А коли переб'єте всіх вже побудованих - противник програє. Але якщо до цього додати умову "Захоплення тільки гармат", тоді шансу перемогти немає, це правда.