Описуємо тут ваші враження від гри. Не знаю як вам, а мені гра сподобалась. Хоча баґи та реліз підпортили враження від гри, якщо GCS будуть виправляти баґи оперативно думаю гра все ж стане культовою. Ну а стосовно баґів, то думаю, GCS все ж дарма не провели бета тестингу.
Враження від самої гри хороші, але від чітерів у мультиплеєрі та від багів не (дуже м"яко кажучи). Кістяк у гри перспективний
Занадто повільно і занадто недороблено, після доопрацювання буде файна гра. Знайомим радив годину тому зачекати з придбанням, доки не вийдуть 3.1.
Гра мені сподобалася - приріст ресурсів, іконка вільних селян зразу на екрані, формації сердюків, опис юнітів в казармах є... Не сподобалося тільки те, що на мінікарті забагато різних плям рельєфу (гравця чорного кольору на воді взагалі не видно) і не настільки велика швидкість як можна було зробити в перших козаках.
З першого стріма зрозумів в якому стані вийде гра, але купив делюкс версію, бо на то є свої причини (одна з них наприклад дань поваги розробникам за першу частину). Щоб остаточно не портити враження, після першої години гри вирішив поки відкласти її в сторону до фіксу основних багів. Питання помилок і багів чіпати не хочу, але скажу одне, чому таке убоге і бідне меню, в перших козаках воно було на порядок краще, а пройшло вже 15 років, 15 РОКІВ КАРЛ!
мені чесно кажучи не дуже сподобалась, вроді все те саме з перших козаків, а фіг там - зовсім інші відчуття , гра більш повільніша, темніша, юнітів важко відрізняти один від одного, не видно щоб AI став краще грати , виграв у неможливого з першого разу однією атакою . Я десь з серпня трохи почав грати перші козаки і реально отримав кайф, тут в козаках 3 поки що не має жодного задоволення. Я навіть не впевнений що коли пофіксять більшість багів то зможу цю гру грати з кайфом, надто вона відрізняється ігровою атмосферою.
не знаю, що там важко розрізнити, швидкість поправлять, сьогодні ввечері має бути супер патч, а про колір взагалі лол. Кольорова гама к3 краща за к1.
Вважайте що зараз тільки почалося бета-тестування. За пару місяців підправлять, почнуть моди робити, а там вже буде діло. Буде гарна гра, дайте тільки час
буде робочий, почекай. Сьогодні має бути патч а у якій грі він розумний? і не закидає м'ясом? Постав ненапад на 1 годину, на рівні складності неможливо, побачимо як тобі такий ШІ? кампанію за УКр пройшов, зараз проходжу на неможливому. Яка саме кампанія забагована?
Патч потрібно буде довантажувати в Стімі? На рахунок Бета-тесту...та ж збирали людей на нього... хіба воно не пройшло? Я сам подавав заявку....але не взяли...
сам напевне довантажиться, ал я щось нічого не отримав.... Бетатесту не було, тестували по факту силлами GCS, 7 чоловік.
Культурних слів бляха для такого важко знайти....ну нахіба так робити через одне місце...та візьміть 20-30 чол. нехай поюзають перед виходом гри...ооох( ...правда не такі вже і солідні баги...але ж можна було ще на місяць перенести...
Ctrl-"+" і гра працюватиме так швидко, як треба. І ви б згодились чекати ще місяць коли гра вже замовлена і в календарі 20 вересня обведене червоним? Я задоволений грою. Багів безліч, але навіть крізь них видно, що гра чудова.