Ваші враження від гри...

Discussion in 'Обговорення гри' started by Самійло_Кішка, Sep 21, 2016.

1. Описуємо тут ваші враження від гри.

Не знаю як вам, а мені гра сподобалась. Хоча баґи та реліз підпортили враження від гри, якщо GCS будуть виправляти баґи оперативно думаю гра все ж стане культовою.

Ну а стосовно баґів, то думаю, GCS все ж дарма не провели бета тестингу.

LordWeider511 likes this.
  2. Враження від самої гри хороші, але від чітерів у мультиплеєрі та від багів не (дуже м"яко кажучи). Кістяк у гри перспективний

maxmax26 likes this.
  3. maxmax26

maxmax26 Member

Занадто повільно і занадто недороблено, після доопрацювання буде файна гра. Знайомим радив годину тому зачекати з придбанням, доки не вийдуть 3.1.

4. respect14

respect14 Member

Придбав і радий) а що там в мцультиплеєрі? Що чітери мутять? Та можна тільки двом грати?

5. dima7665

dima7665 New Member

Гра мені сподобалася - приріст ресурсів, іконка вільних селян зразу на екрані, формації сердюків, опис юнітів в казармах є... Не сподобалося тільки те, що на мінікарті забагато різних плям рельєфу (гравця чорного кольору на воді взагалі не видно) і не настільки велика швидкість як можна було зробити в перших козаках.

6. Jarex

Jarex New Member

З першого стріма зрозумів в якому стані вийде гра, але купив делюкс версію, бо на то є свої причини (одна з них наприклад дань поваги розробникам за першу частину).
    Щоб остаточно не портити враження, після першої години гри вирішив поки відкласти її в сторону до фіксу основних багів.
    Питання помилок і багів чіпати не хочу, але скажу одне, чому таке убоге і бідне меню, в перших козаках воно було на порядок краще, а пройшло вже 15 років, 15 РОКІВ КАРЛ!

Last edited: Sep 22, 2016
  7. незнаю як вам, а мені подобаєтсья воно. Не перенасичене 100500 іконками й тп.

8. Walter

Walter New Member

мені чесно кажучи не дуже сподобалась, вроді все те саме з перших козаків, а фіг там - зовсім інші відчуття , гра більш повільніша, темніша, юнітів важко відрізняти один від одного, не видно щоб AI став краще грати , виграв у неможливого з першого разу однією атакою . Я десь з серпня трохи почав грати перші козаки і реально отримав кайф, тут в козаках 3 поки що не має жодного задоволення. Я навіть не впевнений що коли пофіксять більшість багів то зможу цю гру грати з кайфом, надто вона відрізняється ігровою атмосферою.

9. не знаю, що там важко розрізнити, швидкість поправлять, сьогодні ввечері має бути супер патч, а про колір взагалі лол. Кольорова гама к3 краща за к1.

10. maxmax26

maxmax26 Member

Там ще роботи на півроку.

11. насправді ні, маусимум місяць. Проблема в тмоу, що гру запустили без бетатесту.

12. maxmax26

maxmax26 Member

Це зрозуміло, але була їх проблема, стала гравців

13. Unikron

Unikron Active Member

Вважайте що зараз тільки почалося бета-тестування. За пару місяців підправлять, почнуть моди робити, а там вже буде діло. Буде гарна гра, дайте тільки час

14. PostXray

PostXray New Member

Враження такі:
    1) МП не робочый
    2) ШІ тупий
    3) Компанія забагована та подекуди непрохідна

15. буде робочий, почекай. Сьогодні має бути патч

а у якій грі він розумний? і не закидає м'ясом? Постав ненапад на 1 годину, на рівні складності неможливо, побачимо як тобі такий ШІ?
    кампанію за УКр пройшов, зараз проходжу на неможливому. Яка саме кампанія забагована?

Last edited: Sep 22, 2016
    Adventurer_Ukr likes this.
  16. respect14

respect14 Member

Патч потрібно буде довантажувати в Стімі?
    На рахунок Бета-тесту...та ж збирали людей на нього... хіба воно не пройшло? Я сам подавав заявку....але не взяли...

17. сам напевне довантажиться, ал я щось нічого не отримав....
    Бетатесту не було, тестували по факту силлами GCS, 7 чоловік.

18. respect14

respect14 Member

Культурних слів бляха для такого важко знайти....ну нахіба так робити через одне місце...та візьміть 20-30 чол. нехай поюзають перед виходом гри...ооох( ...правда не такі вже і солідні баги...але ж можна було ще на місяць перенести...

19. GREAT

GREAT New Member

Ctrl-"+" і гра працюватиме так швидко, як треба.

І ви б згодились чекати ще місяць коли гра вже замовлена і в календарі 20 вересня обведене червоним?

Я задоволений грою. Багів безліч, але навіть крізь них видно, що гра чудова.

20. +1

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice