Вихід гри на Linux та Mac OS X

Discussion in 'Обговорення гри' started by jurko, Jul 5, 2015.

?

На якій ОС плануєте грати?

1. Windows

33 vote(s)
    60.0%
  2. Mac OS X

6 vote(s)
    10.9%
  3. Linux

20 vote(s)
    36.4%
Multiple votes are allowed.
  1. yevhensayenko

yevhensayenko Member

Спочатку казали, що в кінці жовтня. Тепер кажуть, що протягом двох місяців з дати релізу (тобто десь вкінці листопада). То я думаю, що треба чекати не раніше кінця грудня :D

2. Kos

Kos New Member

3. evil_sysadmin

evil_sysadmin New Member

Судячи з повідомлень у спільноті Steam та з того, що про Linux та Mac версії ані пари з вуст в анонсах, то їх вже можна не чекати цього року. Схоже як і обіцяли — десь у жовтні буде реліз. От тільки не сказали якого року.
    Наразі подав запит на повернення грошей, подивимось що на це скаже Steam.

4. Unikron

Unikron Active Member

У контакті розробники написали, що точної дати не будуть казати, а вихід оріентовно на початку року

5. evil_sysadmin

evil_sysadmin New Member

От що заважає оновити веб-сайт й написати це у FAQ?

6. yevhensayenko

yevhensayenko Member

А на початку якого року вони уточнили? :D

evil_sysadmin likes this.
  7. evil_sysadmin

evil_sysadmin New Member

Нарешті гарна новина. Steam таки повертає гроші за «Козаків» Linux-користувачам. Але для цього треба звертатись не просто по повернення, а за допомогою «не працює на моїй ОС». Додав у переписку копію відповіді від GSC з текстом «дата релізу невідома» та отримав гроші на гаманець Steam. Чого й усім бажаю.

Ну а розробникам коротко: No Tux - no bux.

8. 15 березня реліз

yevhensayenko likes this.
  9. zhenya_17

zhenya_17 Member

обіцяли, що через 2 місяці після релізу, зроблять линукс версію. але що щось пішло не так ...

yevhensayenko likes this.
  10. Dimoooon

Dimoooon New Member

То, що… є новини стосовно релізу? Я вже давно придбав гру через обіцянки виходу релізу на осх, а тепер сиджу і як баран думаю навіщо я заплатив… А на питання коли, адміни мовчать…

11. StepanKryha

StepanKryha New Member

Інформація не достовірна, але на трансляції турніру по козакам, модератор писав, що й досі продовжуються роботи, щодо порту на МАК. Але шансів, що це правда, дуже й дуже мало.

12. J0keR

J0keR Well-Known Member

13. Dimoooon

Dimoooon New Member

дякую за відповідь

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice