Шановні розробники та форучани, після перегляду скріншотів і наявних відеороликів, від графічної складової складається здебільшого позитивне враження, але є декілька побажаннь, а саме: 1) Перспектива створення HD текстур 2) Живий світ. Це може бути рослинність яка погойдується від вітру, якісь атмосферні єфекти. Можливо навіть дрібна фауна
Це наприклад текстури землі, або води більшої роздільної здатності аніж стокові, актуально для власників потужного заліза
Забалансувати колірну гамму було б дуже доречі. Бо після кількагодинного батлу, очі на лоб. Головне під час тесту піднімати питання.
Мені здається, що 3 частина якась значно тьмяніша за своїх попередників. Можливо вона ще не до кінця завершена і хочеться вірити, що контраст, яскравість та насиченість кольорів підкорегують.
На рахунок погойдування трави - занадто, а от погодні умови дуже сильно б прикрасили гру, та й день чи ніч (зміна в реальному часі була б не доречною, а от, скажімо, як режим дня чи ночі - було б круто). От уявіть собі нічну морську битву під зливу, чи ще щось таке. крутяк прямо
уявив і в мене вийшло щось накшталт "чорний квадрат Малевича" або "негри ночью воруют уголь" не буде нічого видно де свої де чужі одні лиш краплі в екран
то було "образно", ну, Ви зрозуміли хід моїх думок . Звичайно, для кібер-спорту не прокатись, але для місій буде прикольно (знову ж-таки, модери 100% щось таке реалізують). Хоча, можливо, я й не правий.