Допоможіть підняти фпс у грі

Discussion in 'Модинг' started by mehikos, Feb 26, 2017.

1. mehikos

mehikos New Member

Дуже хочу зіграти в Козаки 3 онлайн. Але в мене від сили натягується 15 фпс (і то на початку, до середньої стадії фпс падає до 5\7). Можете, будь ласка, порадити як підняти фпс? Кажу зразу: копм-динозавр. Мене влаштують будь-які знущання над графікою (Моди з воркшопу вже стоять), аби лише фпс нормально підняти.

2. За полгода прошедшие с начала продаж - ни разу не видел отзывов чтобы кто то сказал что на компе, да ещё "динозавре", он смог так настроить - чтобы всё бегало.. скорее, топовики жаловались что... впрочем тсс.

3. mehikos

mehikos New Member

Мені не треба "фпс до небес". Головне, щоб іграбельно було Т_Т

4. БоевойБосяк

БоевойБосяк Active Member

Записуй рецепта - береш молоток; розбиваєш на шматки скарбничку-поросятко; збираєшь усі свої заощадження; йдеш до магазину; купуєш новий комп.
    На жаль не зважаючи на дорелізні обіцянки (про орієнтацію на старі компи) гра вимагає хорошого заліза. Й то при масованому бою буде лагати. Отож або чекай, коли (чи?) розробники зможуть все ж таки покращити продуктивність гри, обо оновлюй компа.

5. Он же про вариант запуска на "динозавре", а не на топовом с четырьмя видеокартами в SLI...

P.S.
    На самом деле в вопросе не хватает следующей информации:
    * что за комп и ОСь, факт чистоты и тюнинга последней;
    * его тип - вообще это стационар или лаптоп? или может вообще ультрабук/планшет...
    * что было уже сделанно для оптимизации из известные методов, попунктно.

Last edited: Feb 26, 2017
  6. mehikos

mehikos New Member

1) Оператива 2 гб; Проц. 2 ядра по 3 ГЦ (AMD Athlon); Відеокарта інтегрована 256 мб XD
    2) Використав мод з воркшопу, який текстури піксельними робить
    в папці з грою закоментував всі шейдери води (бо з нею взагалі було неможливо грати)
    Ну і сам ПК оптимізував (маю на увазі параметр "Бистродействие", прочистив хард від непотребу, видалив зайві автозагрузки + перед запуском гри в диспетчері задач виключаю зайве і тому подібні махінації)

P.S.
    В плані знущань над графікою, то тут реально на все згоден (ну майже)
    Наприклад в Cs:Go я повністю відмовився від якості зображення, аби лише іграбельно було (нижче скрін мого середовища в кс (граю з розширенням 640x360)). І мені вдалось піднятись до 30 фпс XD

Attached Files:

7. БоевойБосяк

БоевойБосяк Active Member

То ти сам маєшь відповіді. Іншого дива не буде.
    Доречі, доти доки гра не буде йти "легко та невимушенно" як свого часу гра-попередник, то новий проект буде в одні ворота програвати саме попереднику! Бо нова гра дає мало чого нового, а грається гірше (менша швидкість, більше гальм). Заради цього, безумовно, було варто робити саме ремастер, а не повноційне продовження. Щоб нова гра конкурувала (та програвала) саме з попередником.

Last edited: Feb 26, 2017
  8. J0keR

J0keR Well-Known Member

ты на калькуляторе играешь? )) это стратегия и понижение графики не особо спасут, ибо процу и оперативке приходится обрабатывать кучу 3d моделек, а не текстурки с низким разрешением

9. mehikos: Не мучайте себя.
    Просто считайте что у вас сега, а игра для ps4.

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice