Україна ніколи не була морською нацією. Основна стратегія за Україну, в принципі як і на континенті це захоплення іншої нації. Інакше в кінці кінців вона завжди програє. На морі основна стратегія це швидкий десант з апами на піхоту і пушками. А взагалі основний флот це чайки який розбивається після 2-го апу на точність артилерії. В принципі і на континенті Україна завжди програє починаючи з 30 хвилини десь. Ну а що ти хотів. Грати за Україну, Росію, Алжир чи Туреччину, це завжди знати що ти з самого початку вже в невиграшній позиції і з цим треба щось робити. Единий шанс це використати сильні сторони цих націй.
Привіт. Пропоную наступні покращення чату перед грою. 1) Коли знаходишся на каналі гри при натисканні на нік одного з сотні користувачів в консолі з'являється /w nick 2) Команда /r пише відповідь тому користувачу який останній написав вам. 3) В кімнаті (всередині) відображається ім'я цієї кімнати. 4) /f nick виводить статистику по гравцю. 5) Створення листа друзів. На листі відображаються гравці яких ви в нього додали, а також інформація чи присутній гравець зараз на каналі, в якій грі знаходиться (назва), і як давно гра розпочалася. /f a nick - додає гравця до списку друзів /f d nick - видаляє гравця зі списку друзів. /ws - блокує повідомлення від гравця в теперішній сесії.
Привіт. Можна дізнатися формулу розрахунку рейтингу? А саме як додаються та віднімаються поінти за виграні матчі. Чи впливає на це рейтинг супротивника. Ну і пропозиція. Повинно бути 2 рейтинга. 1х1 і командний. Є ще одне питання. Однозначно, що комп'ютеру не вистачає ресурсів під час великих баталій. Треба прораховувати різні аспекти в грі. Але чому гра використовує тільки 2 ядра? У мене досить старий комп'ютер але в ньому 8 ядер. отже якби я міг використовувати хоча б 4 або всі вісім гра би йшла адекватно. Чи можливо додати в налаштування опцію, якою можна буде змінити кількість ядер процесора яку використовує гра?
Привіт, 1. Чи буде можливість використовувати апі системи рейтингів? 2. Також запитання чи буде враховуватись pt в формулі рейтенгів? Адже ті хто бустають зараз рейтенги грають на 0pt в основному, а любителі 30pt пасуть задніх. Заздалегідь дякую!
Дивлюсь новини завжди зранку на Ютюб, на моєму айпеті через аплікацію Youtube. І бачу регулярно тривалий час рекламу іншої гри, яка використовує знятий кліп у грі козаки. Незнаю, можливо ви і давали їм дозвіл на використання продукції у своїй рекламі, але на всякий вас інформую.
Ніхто не давав дозвіл, але нічого дивного... такого по всьому інету купа, з різними іграми. То скайріміськими скрінами, то з HoI, то ще якісь.... якщо такі титани як Paradox чи Bethesda не можуть це побороти, то що gcs вдіє.
Спробував, але цей новий нік працює тільки при грі на своєму комп'ютері, а коли заходжу на сервер, то там нік нейм залишається старий. Чи можна змінити нік у мережі? Точніше я би так сказав. Хочу зробити 2 ніки. Один, щоб просто грати, інший для досягнень у рейтингу...
Оскільки відповідь не швидка - я сам здогадався. Для тих хто не знає. 3 чоловічки - це хост ( той, хто створив кімнату ). 1 чоловічок - це гравець, який знаходиться у певній кімнаті. Зірочка - володар " early bird ". 2 меча ( хрест на хрест ) - гравець, який зараз грає. 2 меча ( у формі " + " ) - гравець, який зараз шукає гру.
Вітаю. Чи варто чекати знижки на гру в найближчому майбутньому ? На жаль друзі пропустили знижки в кінці серпня, і тепер чекають на нові.
если не считать, что казаки попадут на дейлик, то ближайшие распродажи: хелоуинская (конец октыбря), осенняя (конец ноября) ну и зимняя (20-е числа декабря)
1. Чому не працює комбінація клавіш для виділення всіх кораблів? Вже рік грі! Виправти баг! 2. Чому не працює чат у загальній кімнаті. Я не можу писати! 3. Joker я тебе кинув в ігнор!
Я апелюю до того, що мат поннятя відносне. І в правилах форуму нема чіткого тлумачення мату! Значить треба спочатку доказати що мат це мат! Для мене наприклад матів не існують! Тому мене забанили в глобальному чаті не правомірно!
Шановні розробники та модератори, дайте будь ласка відповідь чи слід розраховувати на якісь покращення, зокрема, наведені у темі Браки козаків
Навряд тобі хтось з "офіційних" відповість, адже вже півроку як повна тиша, але судячи з останнього "надпродуктивного" патчу Патч 16.01.18 (2.0.2.87.5828) нас вже не чекатиме нічого суттєвого.