Запитання до вельми шановних розробників

Discussion in 'Обговорення гри' started by condor_fly, Jun 4, 2015.

1. LordWeider511

LordWeider511 Member

Україна ніколи не була морською нацією. Основна стратегія за Україну, в принципі як і на континенті це захоплення іншої нації. Інакше в кінці кінців вона завжди програє. На морі основна стратегія це швидкий десант з апами на піхоту і пушками. А взагалі основний флот це чайки який розбивається після 2-го апу на точність артилерії. В принципі і на континенті Україна завжди програє починаючи з 30 хвилини десь. Ну а що ти хотів. Грати за Україну, Росію, Алжир чи Туреччину, це завжди знати що ти з самого початку вже в невиграшній позиції і з цим треба щось робити. Единий шанс це використати сильні сторони цих націй.

2. LordWeider511

LordWeider511 Member

Привіт.

Пропоную наступні покращення чату перед грою.
    1) Коли знаходишся на каналі гри при натисканні на нік одного з сотні користувачів в консолі з'являється /w nick
    2) Команда /r пише відповідь тому користувачу який останній написав вам.
    3) В кімнаті (всередині) відображається ім'я цієї кімнати.
    4) /f nick виводить статистику по гравцю.
    5) Створення листа друзів. На листі відображаються гравці яких ви в нього додали, а також інформація чи присутній гравець зараз на каналі, в якій грі знаходиться (назва), і як давно гра розпочалася.
    /f a nick - додає гравця до списку друзів
    /f d nick - видаляє гравця зі списку друзів.
    /ws - блокує повідомлення від гравця в теперішній сесії.

Adventurer_Ukr likes this.
  3. LordWeider511

LordWeider511 Member

Привіт.

Можна дізнатися формулу розрахунку рейтингу? А саме як додаються та віднімаються поінти за виграні матчі. Чи впливає на це рейтинг супротивника.
    Ну і пропозиція. Повинно бути 2 рейтинга. 1х1 і командний.

Є ще одне питання. Однозначно, що комп'ютеру не вистачає ресурсів під час великих баталій. Треба прораховувати різні аспекти в грі. Але чому гра використовує тільки 2 ядра? У мене досить старий комп'ютер але в ньому 8 ядер. отже якби я міг використовувати хоча б 4 або всі вісім гра би йшла адекватно. Чи можливо додати в налаштування опцію, якою можна буде змінити кількість ядер процесора яку використовує гра?

Last edited: Feb 18, 2017
  4. Andriy

Andriy Member

Привіт,

1. Чи буде можливість використовувати апі системи рейтингів?
    2. Також запитання чи буде враховуватись pt в формулі рейтенгів?

Адже ті хто бустають зараз рейтенги грають на 0pt в основному, а любителі 30pt пасуть задніх.

Заздалегідь дякую!

5. Andriy

Andriy Member

Дивлюсь новини завжди зранку на Ютюб, на моєму айпеті через аплікацію Youtube. І бачу регулярно тривалий час рекламу іншої гри, яка використовує знятий кліп у грі козаки.
    Незнаю, можливо ви і давали їм дозвіл на використання продукції у своїй рекламі, але на всякий вас інформую.

Attached Files:

• 1.JPG
      1.JPG
      File size:
      448.9 KB
      Views:
      13
    • 2.JPG
      2.JPG
      File size:
      512.3 KB
      Views:
      13
  6. Ніхто не давав дозвіл, але нічого дивного... такого по всьому інету купа, з різними іграми. То скайріміськими скрінами, то з HoI, то ще якісь.... якщо такі титани як Paradox чи Bethesda не можуть це побороти, то що gcs вдіє.

7. LordWeider511

LordWeider511 Member

Привіт.

Власне таке питання. Чи можна мати декілька нік неймів у Козаках?

8. створюєш у грі новий профіль і граєш)

9. LordWeider511

LordWeider511 Member

Спробував, але цей новий нік працює тільки при грі на своєму комп'ютері, а коли заходжу на сервер, то там нік нейм залишається старий. Чи можна змінити нік у мережі? Точніше я би так сказав. Хочу зробити 2 ніки. Один, щоб просто грати, інший для досягнень у рейтингу...

10. J0keR

J0keR Well-Known Member

нет, сетевой профиль только один... менять ник только через разработчиков, самому нельзя

11. StepanKryha

StepanKryha New Member

Вітаю. Що означають значки у статусі гравців у мультиплеєрі?

12. StepanKryha

StepanKryha New Member

Оскільки відповідь не швидка - я сам здогадався. Для тих хто не знає.
    3 чоловічки - це хост ( той, хто створив кімнату ).
    1 чоловічок - це гравець, який знаходиться у певній кімнаті.
    Зірочка - володар " early bird ".
    2 меча ( хрест на хрест ) - гравець, який зараз грає.
    2 меча ( у формі " + " ) - гравець, який зараз шукає гру.

13. J_Paganel

J_Paganel New Member

Вітаю. Чи варто чекати знижки на гру в найближчому майбутньому ? На жаль друзі пропустили знижки в кінці серпня, і тепер чекають на нові.

14. J0keR

J0keR Well-Known Member

если не считать, что казаки попадут на дейлик, то ближайшие распродажи: хелоуинская (конец октыбря), осенняя (конец ноября) ну и зимняя (20-е числа декабря)

15. qTiger

qTiger Member

1. Чому не працює комбінація клавіш для виділення всіх кораблів? Вже рік грі! Виправти баг!
    2. Чому не працює чат у загальній кімнаті. Я не можу писати!
    3. Joker я тебе кинув в ігнор!

16. qTiger

qTiger Member

Я апелюю до того, що мат поннятя відносне. І в правилах форуму нема чіткого тлумачення мату! Значить треба спочатку доказати що мат це мат! Для мене наприклад матів не існують! Тому мене забанили в глобальному чаті не правомірно!

17. qTiger

qTiger Member

на гог комі обновіть нарешті гру! Що з вами не так? Чому такі затримки з обновами?

18. Лев

Лев Active Member

Шановні розробники та модератори, дайте будь ласка відповідь чи слід розраховувати на якісь покращення, зокрема, наведені у темі Браки козаків

19. БоевойБосяк

БоевойБосяк Active Member

Навряд тобі хтось з "офіційних" відповість, адже вже півроку як повна тиша, але судячи з останнього "надпродуктивного" патчу Патч 16.01.18 (2.0.2.87.5828) нас вже не чекатиме нічого суттєвого.

20. Лев

Лев Active Member

Редизайн і нова кнопка - саме те, що робить гру кращою)

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice