Мод: К3 "Вогнем і мечем"

Discussion in 'Модинг' started by maxmax26, Jun 27, 2015.

1. Unikron

Unikron Active Member

Може цю тему перенести розділ "Моддінг"? Настав час великих справ!!!

2. А що, панове, чи є ще порох у порохівницях? Не пощербилися ще шаблі козацькі? Не втомилася ще козацька сила? Не гнуться ще козаки?

То хто візьметься за реалізацію цього моду?
    P.S. У самого досвіду бракує, вперше модінгом займаюсь, та і часу не так багато через навчання, але буду старатися.

3. Хочу розібратися в коді, але поки ще не зрозумів що до чого вструктурі програми (коментарів мінімум), порадьте програмну утиліту, будь ласка (VisualStudia не розпізнає весь синктансист), і від розробників прошу якийсь довідник до коду.

4. Unikron

Unikron Active Member

Я так гадаю, що довідник буде, але коли більшість багів буде вилучено. Тоді скоріш за все візьмуться за редактор, а там і довідник зроблять.

5. ЗВЕРОБОЙ

ЗВЕРОБОЙ Active Member

Ну, как мод? Заглох?
    Ну что, разобрался с 3D-Maxом?:D

6. Та щось український форум не активний взагалі, таке враження що я тут один сиджу... Хоча переглядів вистачає, залишилося тільки активувати коментаторів, бо глухо.

7. Unikron

Unikron Active Member

Більш-меньш розібрався. Хоча і є деякі складні моменти. Все залишається у силі. Зараз проблема у тому як конвертувати файли з гри у 3D-Max, а потім назад. Чекаємо інструменти від розробників

8. ЗВЕРОБОЙ

ЗВЕРОБОЙ Active Member

А ты собираешься модели из ОиМ M&B конвертировать?

9. Unikron

Unikron Active Member

А навіщо? У козаках достатньо моделей. Можна брати за основу

10. ЗВЕРОБОЙ

ЗВЕРОБОЙ Active Member

Что-то я не пойму. Ты хочешь путем изменения оригинальной игровой модели сделать новую линейку юнитов?

11. Unikron

Unikron Active Member

Саме так. Тут на форумі вже багато таких ідей. Тільки на наполеоніку теми 2-3. А там потрібно взагалі усіх юнітів нових робити. На англійській гілці форуму вже й прапороносців штампують і на 16 сторіччя мод планують. Так що було б бажання робити

12. ЗВЕРОБОЙ

ЗВЕРОБОЙ Active Member

Идея с конвертацией мода ОиМ на Казаки, у меня возникла еще в 2013 году, когда я впервые узнал об этом моде.
    За эти годы я разбирался с Максом и с игрой, экспериментировал с рендером, но так как у меня нет разрешения авторов, делал это для себя.

Здесь зашла речь о линейки юнитов, первоначально я планировал сделать линейку юнитов такую же, как в игре (M2TW ОиМ), но весной наткнулся на эту, и решил переделать линейку пехоты.
    Вот моя первоначальная задумка козацкой пехоты:
    [​IMG] [​IMG]

Планировал, как и в игре, 17-й век условно разделить на три периода: ранний период (начало 17-го века), средний период (вторая треть 17-го века), поздний период (конец 17-го века).
    Задумка была такой: голоту нанимать в хатах, городовых козаков в городском центре, всех остальных в козацком доме.
    Если ли было бы в игре такое сооружения, наподобие цитадели Батуринской крепости, то я б перенес наём сердюков в эту крепость.

13. J0keR

J0keR Well-Known Member

оч хорошие юниты

14. Гарна піхота.

15. ЗВЕРОБОЙ

ЗВЕРОБОЙ Active Member

Гарно выглядит до тех пор пока не сравниваешь с юнитами ЗА, а анимация по сравнению с К2 вообще...
    Вот ещё пару скриншотов козаков в игре, если так выразится, в козацкой массе.
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

16. J0keR

J0keR Well-Known Member

но ты то делал для казаков, а в их стилистику вписалось более чем - так что цель, считаю, достигнута

17. ЗВЕРОБОЙ

ЗВЕРОБОЙ Active Member

Я ищу человека, который разбирается в структуре (в файлах .NDS) ЗА/Бонапарт для настройки Украины под этих козачков.

18. Хотів б допомогти, але зараз ні часу з навчанням немає, ні знань що за формати ".NDS" такі, я з нуля в коді розбираюся так то, і можливо б розібрався з цим завданням... Якщо треба волонтер, то я можу після сесії тобі написати...

19. Було б непогано, на мою думку, згуртуватися невеличкою компанією і робити моди разом.

20. Unikron

Unikron Active Member

На жаль я теж не знаю як працювати із NDS. А чому саме спрайтові юніти?

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice