А що, панове, чи є ще порох у порохівницях? Не пощербилися ще шаблі козацькі? Не втомилася ще козацька сила? Не гнуться ще козаки? То хто візьметься за реалізацію цього моду? P.S. У самого досвіду бракує, вперше модінгом займаюсь, та і часу не так багато через навчання, але буду старатися.
Хочу розібратися в коді, але поки ще не зрозумів що до чого вструктурі програми (коментарів мінімум), порадьте програмну утиліту, будь ласка (VisualStudia не розпізнає весь синктансист), і від розробників прошу якийсь довідник до коду.
Я так гадаю, що довідник буде, але коли більшість багів буде вилучено. Тоді скоріш за все візьмуться за редактор, а там і довідник зроблять.
Та щось український форум не активний взагалі, таке враження що я тут один сиджу... Хоча переглядів вистачає, залишилося тільки активувати коментаторів, бо глухо.
Більш-меньш розібрався. Хоча і є деякі складні моменти. Все залишається у силі. Зараз проблема у тому як конвертувати файли з гри у 3D-Max, а потім назад. Чекаємо інструменти від розробників
Что-то я не пойму. Ты хочешь путем изменения оригинальной игровой модели сделать новую линейку юнитов?
Саме так. Тут на форумі вже багато таких ідей. Тільки на наполеоніку теми 2-3. А там потрібно взагалі усіх юнітів нових робити. На англійській гілці форуму вже й прапороносців штампують і на 16 сторіччя мод планують. Так що було б бажання робити
Идея с конвертацией мода ОиМ на Казаки, у меня возникла еще в 2013 году, когда я впервые узнал об этом моде. За эти годы я разбирался с Максом и с игрой, экспериментировал с рендером, но так как у меня нет разрешения авторов, делал это для себя. Здесь зашла речь о линейки юнитов, первоначально я планировал сделать линейку юнитов такую же, как в игре (M2TW ОиМ), но весной наткнулся на эту, и решил переделать линейку пехоты. Вот моя первоначальная задумка козацкой пехоты: Spoiler Планировал, как и в игре, 17-й век условно разделить на три периода: ранний период (начало 17-го века), средний период (вторая треть 17-го века), поздний период (конец 17-го века). Задумка была такой: голоту нанимать в хатах, городовых козаков в городском центре, всех остальных в козацком доме. Если ли было бы в игре такое сооружения, наподобие цитадели Батуринской крепости, то я б перенес наём сердюков в эту крепость.
Гарно выглядит до тех пор пока не сравниваешь с юнитами ЗА, а анимация по сравнению с К2 вообще... Вот ещё пару скриншотов козаков в игре, если так выразится, в козацкой массе. Spoiler
Я ищу человека, который разбирается в структуре (в файлах .NDS) ЗА/Бонапарт для настройки Украины под этих козачков.
Хотів б допомогти, але зараз ні часу з навчанням немає, ні знань що за формати ".NDS" такі, я з нуля в коді розбираюся так то, і можливо б розібрався з цим завданням... Якщо треба волонтер, то я можу після сесії тобі написати...