Пруссія у обороні! Мирне прусське місто несподівано зазнало нападу. Але “мирне” не завжди означає “незахищене”. Пропонуємо вашій увазі Пруссію, наступну ігрову націю у “Козаках 3”!
Постріли анімовані чудово! І взагалі виглядає смачно!!! Я вже рік, як відклав в чорну скриньку 500гр))))
У польській гілці написано, що бета тест розпочнеться протягом тижня. Де така інфа просковзнула? Здається ні кондор ні інші не писали про це.
Прусія в обороні, не дочекаюся! Гарне відео вийшло, вже поклав гру у корзину в стімі (у думках), але сподіваюсь на запальну Січ (Україну) у запеклих боях у визвольній війні 1648 році. Це буде щось з чимось
Після перегляду відео мене не покидало відчуття дежавю. Вирішив спитати в гоогла і ось воно - початок бета тесту !!! Так виглядає на ютубі.
Звичайно, гра правиться щодня а відео готують тижнями, ось і виходять "дублі", а як би ви діяли в такій ситуації?
Все логічно. Заскриптувати одну битву, а потім спостерігати результати правок в коді, в кольоровій гамі, в штучному інтелекті і таке інше. Це відчуття дежавю мучило мене цілу добу, тому вирішив поділитись із спільнотою
Ще хочеться почитати Ваші, вельмишановні фанати, коменти по крайньому відео (відчуття, плюси, мінуси)
А робочі як були привидами, так і лишилися:| 0:20 знизу рейтар проходить крізь робочого. 1:28 зліва робочий проходить крізь віз.
0:20 знизу рейтар відштовхнув робочого вправо 1:28 зліва робочий дійсно проходить крізь віз зате на базі не буде заторів як в перших та Козаках та ЗА.
Так ніби нічого поганого, але камера пролітала найцікавіші моменти у відео. Якби бій показали не проїздом, а зблизька, щоб роздивитись анімацію юнітів та пострілів
Замітив одного дезертира. На 0:59, коли починається стрілянина, мушкитер просто спускається з гірки і тікає в місто. Його підрозділ розташований позаду офіцера, а сам він підозріло кліпає на 0:33
Я все роздивляюся на те як реалізовано (мабуть реалізовано) НЕзлипання юнітів. Я дійшов висновку що це стосується лише ситуації бойових дій на передовій лінії. Там ніби юніти не злипаються в одну точку. Хоча лишається факт того що дружні війська проходять одні крізь інші мов привиди(((