Прийшов дивний лист «якщо ваша анкета буде відібрана для участі у наступній хвилі тесту, ви отримаєте додаткове повідомлення»
Я мабуть купив би реальний Колекційний коробочний бокс з якимись плюшками в придачу - з поваги до проекту.
Логічно що не менші за ці МІНІМАЛЬНІ: Процесор: Intel® Core 2 Duo 1,6 GHz/AMD 3000+ Оперативна пам’ять: 1 GB ОП Відеокарта: nVidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 2600 PRO 256Mb / Intel HD3000 Мережа: Широкосмугове підключення до інтернету Місце на диску: 4 GB доступного місця Додаткові примітки: Роздільна здатність екрану 1280х768 РЕКОМЕНДОВАНІ: Процесор: Intel Core i5-3470, 3.20GHz or AMD FX-6300, 3.5Ghz Оперативна пам’ять: 4 GB ОП Відеокарта: nVidia GeForce 560 / ATI Radeon HD 7900 Series Мережа: Широкосмугове підключення до інтернету Місце на диску: 6 GB доступного місця Додаткові примітки: Роздільна здатність екрану 1920х1080
див. уважніше.. я запитав за ОС, а не про "залізо" по-перше, про лінукс ніякої інформації.. можливо через якісь причини розробники вирілиши відмовитися від підтримки цієї ОС.. от звідци і запитання по-друге, можна здогадатися, що буде фігурувати слово "убунту", але є й інші (так багато базуються тій же убунту) - можливо тут буде щось "цікаве" щодо вимог
На сторінці Steam чітко пише "Підтримка трьох платформ: Windows, Mac OS, Linux." Оскільки розробники вибрали основним магазином Steam, то логічно з цього виходить що вийде гра для SteamOS. Адаптовувати й продавати гру для інших Linux-ових систем не вигідно й незручно.
condor_fly скажи будь ласка. А купуючи гру - я відразу можу скачати клієнт на любу ОС? Чи я купую гру під кожну ОС окремо?
В Steam не потрібно нічого докуповувати для гри на інші ОС, можна відразу отримати потрібну версію гри, якщо вона існує для цієї гри
Ви надаєте некоректну інфу. По-перше, якщо є підтримка Linux, то даний продукт може працювати на будь-якому дистрибутиві, на котрому вдасться запустити Steam... Непотрібно ніякої додаткової адаптації. По-друге, якщо ви помічали системні вимоги до ігор, що підтримують Linux, то там завжди називається версія дистрибутиву Ubuntu - це є найбільш розповсюджений і найбільш підтримуваний розробниками дистрибутив (не SteamOS). По-третє, ігри продаються для Linux взагалі, немає жодних обмежень щодо дистрибутивів, і Козаки не будуть виключенням. "Вам на Ubuntu продамо, а ви, шановний червоноокий користувач Arch, ідіть геть" - такого не буде. Я сам маю у себе Gentoo і можу грати в будь-які ігри, в котрих заявлена підтримка Linux.
Подкаст GameMAG СМ: інтерв'ю з розробником гри "Козаки 3" http://gamemag.ru/news/113128/podka...datelem-kazaki-3-plyus-eksklyuzivnyy-geympley
Я надаю факти, підтверджені словами розробників. А ви надаєте ваші домисли, можливо й вони будуть вірні, а можливо й ні.
Я Вам наводив очевидні факти, що підтвердить кожна людина, яка розбирається в даній темі. Немає тут домислів. А от з Ваших слів можна зробити невірний висновок, що єдиний дистрибутив Linux, з котрого людина зможе грати в цю гру, є тільки SteamOS. Якщо ви стверджуєте, що цитуєте слова розробників, то наведіть їх, будь-ласка. Я переконаний, що ця інформація просто була невірно донесена (або модерацією, або Вами).
Головні тези підкасту це: 1. Мультиплеєрна система рангів гравців, швидше за все, буде аналогічною системі перших Козаків. 2. Колекційні видання будуть і вони будуть разроблятися компетентними в таких питаннях дилерами. 3. Творцям модів дадуть вихідні коди скриптів.
Цікавий «ексклюзивний геймплей», чому не повідомили авторів, що цей «ексклюзив» таким не являється Ну а в загальному, матеріал не для людей, які постійно слідкують за розробкою «Подкаст» (Podcast)