Новини та оновлення! Обговорення

Discussion in 'Новини' started by Atem, Jun 4, 2015.

1. Mark Kandaurov

Mark Kandaurov Well-Known Member

У нас, мабуть, такого видання не буде.

2. Uzyol

Uzyol Active Member

Ну точно такого не буде, але КВ все ж планується. Саме більше мені сподобався Лист козаків турецькому султану. ХОЧУУ))))

Walter and Adventurer_Ukr like this.
  3. Uzyol

Uzyol Active Member

Запаліть форумчан - покажіть перед релізом Лінкора на ряду з Фригатом!!!)))

Tarasidze likes this.
  4. Walter

Walter New Member

то вже у понеділок побачимо, якщо не на офіційному відео, то у ютуберів, судячи по цьому повідомленні Кондора у Стімі
    On the day before release there will be a lot of the gameplay video on the numerous youtube channels.

yevhensayenko and Uzyol like this.
  5. Трохи більше дня залишилося до старту продажів, як час летить швидко))) Шкода що попереднього замовлення не було і неможна наперед завантажити клієнт гри у стімі щоб зі стартом продажів на пів годинки раніше пограти активувавши ;)

Uzyol likes this.
  6. Uzyol

Uzyol Active Member

А старт продажу буде коли - 20.09.2016 в 00:00 чи десь в день 20-го числа? Хочу встигнути пошвидше)))

Tarasidze likes this.
  7. gl87

gl87 Member

8. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Tarasidze likes this.
  9. Tarasidze

Tarasidze Member

Події гри охоплюють історичну епоху, яка мала значний вплив на формування польської державності. Так як і для України. Це одна з причин популярності.

10. Схоже що україномовна гілка найлояльніша до розробників))) Все норм, але геймплейного відео дууже невистачає=)

11. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Просто від цього ниття, яке поглинає сусідні гілки, нічого не зміниться :)

Last edited: Sep 19, 2016
  12. Walter

Walter New Member

То вже нічого не міняє коли покажуть сьогодні чи завтра, залишилось 17 годин до релізу, основне що завтра вже зможемо грати :) оце радує найбільше.

Uzyol and Adventurer_Ukr like this.
  13. Walter

Walter New Member

За годину до релізу знімають заборону на стріми, і вже в 15-00 плануються перші прямі трансляції , поки що на 15-00 тільки один стрім найшов

Uzyol likes this.
  14. Народе, я можливо пропустив, але чи не було інфи скільки буде важити установка гри в стімі? Просто маю 3g інет з 2500 мегабайт на день. Хотілось би дізнатись скільки качати треба.

15. Uzyol

Uzyol Active Member

Згідно з мінімальними системними вимогами - необхідно для встановлення 4 Гб. З відси установка думаю буде в межах 2-2.5 Гб! Думаю ви ЯКРАЗ впишетесь)))

16. golfimbul

golfimbul New Member

О, вийшов матеріал на itc, звичайна версія 12 баксів, делюкс - 20. Розробники, а скільки буде коштувати апґрейд від звичайної версії до делюкс?

17. Uzyol

Uzyol Active Member

Уже і на сайті AIN.UA новина є «Сегодня стартуют продажи «Казаков 3» http://ain.ua/2016/09/20/671314

18. kid_ok

kid_ok New Member

А яка різниця між звичайною версією та делюкс?

19. For the real Cossacks series fans we would like to offer the Digital Deluxe Edition that will contain 4 post-launch DLC’s adding in total:

• 6 single player campaigns.
    • 12 additional single player missions.
    • 8 historical multiplayer battles.
    • Original Soundtrack in lossless format.
    As As a free DLC all the players will receive 8 additional playable nations with the unique music main themes.

20. kid_ok

kid_ok New Member

Дуже дякую шановне панство!)

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice