Ну точно такого не буде, але КВ все ж планується. Саме більше мені сподобався Лист козаків турецькому султану. ХОЧУУ))))
то вже у понеділок побачимо, якщо не на офіційному відео, то у ютуберів, судячи по цьому повідомленні Кондора у Стімі On the day before release there will be a lot of the gameplay video on the numerous youtube channels.
Трохи більше дня залишилося до старту продажів, як час летить швидко))) Шкода що попереднього замовлення не було і неможна наперед завантажити клієнт гри у стімі щоб зі стартом продажів на пів годинки раніше пограти активувавши
А старт продажу буде коли - 20.09.2016 в 00:00 чи десь в день 20-го числа? Хочу встигнути пошвидше)))
Події гри охоплюють історичну епоху, яка мала значний вплив на формування польської державності. Так як і для України. Це одна з причин популярності.
Схоже що україномовна гілка найлояльніша до розробників))) Все норм, але геймплейного відео дууже невистачає=)
То вже нічого не міняє коли покажуть сьогодні чи завтра, залишилось 17 годин до релізу, основне що завтра вже зможемо грати оце радує найбільше.
За годину до релізу знімають заборону на стріми, і вже в 15-00 плануються перші прямі трансляції , поки що на 15-00 тільки один стрім найшов
Народе, я можливо пропустив, але чи не було інфи скільки буде важити установка гри в стімі? Просто маю 3g інет з 2500 мегабайт на день. Хотілось би дізнатись скільки качати треба.
Згідно з мінімальними системними вимогами - необхідно для встановлення 4 Гб. З відси установка думаю буде в межах 2-2.5 Гб! Думаю ви ЯКРАЗ впишетесь)))
О, вийшов матеріал на itc, звичайна версія 12 баксів, делюкс - 20. Розробники, а скільки буде коштувати апґрейд від звичайної версії до делюкс?
For the real Cossacks series fans we would like to offer the Digital Deluxe Edition that will contain 4 post-launch DLC’s adding in total: 6 single player campaigns. 12 additional single player missions. 8 historical multiplayer battles. Original Soundtrack in lossless format. As As a free DLC all the players will receive 8 additional playable nations with the unique music main themes.