Ну я сам нуб в к1, але таке ставлення від gcs в день релізу, топорна вода та туман війни, Ну й ціна 20 баксів хоча до останнього кричали про 17-18 баксів.
проблеми є, не критичні, та все ж... але найбільша проблема це відношення розробників, до потенційних покупців їх, поки що невдалого, продукту
мене наприклад в перше чергу цікавить сама гра , і ніякий стрім не передасть картинку на 100%, вода як мінімум краща за ту що була, кораблі трохи похитуються, а не стоять як вкопані це вже добре.
Взагалі майже з усіма іграми на стартах продажів якісь лажі)) У КОД серваки завжди лежать, у БФ гра вилітає і т д і т п, не дуже круто що ми тут чекаємо, але зі стрімів можу сказати що гра саме те що обіцяли! Залишається чекати поки адміни прояснять ситуацію =)
Да, прикра неприэмність, розробники не встигають вчасно. Допилюють гру. Нічого страшного - я почекаю.
Не знаю як ви, а я мінімум чекаю на знижку в 30% від gcs. На форумі не з'являються, людей обманули...
все це дуже недобре, жодних коментарів від розробників, таке ураження, що я повернувся в 90-ті. GSC, в 21 сторіччі так не прийнято, ви загубились десь у часі.