Cossacks 3 Загальні обговорення Щойно We will do our best to manage everything in 3 minutes! Please stay with us))
тобто "стане доступна" у 23 00 по Києву?=) Чесно кажу, давно я так гру не чекав, як зараз Чекаю Козаків 3!))
Я думаю що буде, але коли - важко сказати) Для мене головне щоб у подальшому була підтримка гри з боку розробників
ну це само собою, але я розраховую на знижку тепер. Бо платити 20 баксів за делюкс, не горю бажанням.
Схоже що лишилось 40 хвилин, до старту прода 35 хвилин до старту продажів, хочеться вірити що це остаточно=)) Так, якщоб трохи скинули ціну (особливо для України) булоб дуже непогано...
я ще раз підкреслюю, для особливо любязних. Гра це бізнес-проект, або простіше кажучи товар. Компанія GSC, це компанія створена для отримання прибутку. Тут хтось про щось безкоштовне говорить? я придбав товар, яким повинен був розпорядитися спочатку о 17 потім о 18 годині і т.д. де? баги? ха-ха-ха 2 роки тільки офіційного тертя в інтернеті та пафосних заяв, що ми там зробимо .... Жодна західна поважна компанія, яка має імя та бренд не дозволяє собі такого. Однак ящо це стається, це реальна ЧП, і за це відповідають посадами та грошима (зарплатами). Далі офіційні пояснення, вибачення..... Що вже говорити про якусь там GSC, у якої весь авторитет із 2000 та пари ігор. І таке відношення до клієнта.... Ганьба.
УРА!! я вже качаю делюкс 3084 мегабайт , нарешті дочекались, вітаю всіх гравців і розробників з релізом )