Новини та оновлення! Обговорення

Discussion in 'Новини' started by Atem, Jun 4, 2015.

1. Отже перші враження - є над чим працювати ще, але коли грав у Козаки 3 вже другу годину, то відчув що є перспектива грати і 20 і 200 годин...;) Для повноти враженнь треба ще пограти годин 5)) Стосовно оптимізації i5 3570k/8gb/GTX660 ФПС стабільний та приємний, але ще буду тестувати на мільйонах.

2. все ще качаю, залишилось ще 150 мегабайт

3. тримайся друже, зроби-якого небуть чаю, час швидше пролетить :)

4. PalachC3

PalachC3 New Member

Чому гра не працює на дискретній відеокарті!!!!

5. Вже ї повечеряв 3-чі з часу релізу 20.00. Але чаю не робив)

6. maxmax26

maxmax26 Member

А я вимкнув звук, анізотропну, тьфу на неї, фільтрацію і всілякі інші бла-бла-бла з невідомим як на мене змістом, стало більш-менш комфортно.

Незважаючи на всякі незрозумілості, гра має божевільний потенціал. Мої щирі вітання команді ГСК.

7. Ще 4 хвилини і я приєднаюсь до вас друзі)) Сподіваюсь у мене нічого не зжере exe-ку

8. Вже мабуть майже граєш)) А я ось в редакторі бавлюсь, непідкажете як колір фракціїзмінити у редакторі?)

9. пишуть що клавішами num123456789

Так запустив, все чудово. Мої налаштування, fps в межах 40-50. Характеристика пк

Attached Files:

Tarasidze and Adventurer_Ukr like this.
  10. Plodojer

Plodojer New Member

Ааа, хлопці, як я вам заздрю! :) А я не ризикую купувати, бо на моїх "дровах", либонь, глючитиме. :( Прямо як в дитинстві, хоч іди до друга з нормальним комп'ютером та грай у нього. :)

11. GREAT

GREAT New Member

ПКМ на ярлику - Запустити з графічним прискорювачем чи типу того.

Від себе додам, що гра вцілому сподобалась. З недоліків можна виділити:
    -низька максимальна швидкість гри. Те, що я роблю в К1 за 5 хвилин тут займає 15...
    -сильне падіння фпс на картах з водою і особливо над водною поверхнею(в мене лоу-енд система).
    -на початку гри на інтегрованій графіці часто зникають шахти, каміння і т.д. Допомагає переключити якість текстур насередні і назад.
    -не працює відображення рівня ХП будівель та юнітів при натисненні на кнопку консолі " ' ". Досить незручно, бо не видно скільки ще будуватиметься будівля.
    -немає ніяких вказівників на екрані, який загін якою чисельністю призначено на яку клавішу.
    -карта Always-on-top. Закриває повідомлення, меню і взагалі все.

Плюсів дуже багато:
    -зручніше керувати економікою. Багато незначних покращень, що спрощують розвиток.
    -гарна графіка.
    -це блін Козаки 3! Ми дочекались!!!

Tarasidze, wildlumberjack and Uzyol like this.
  12. ^ZiP^

^ZiP^ Member

Кому не важко, закиньте десь в інтернет файл з папки з грою "openal32.dll" і дайте силку на нього щоб скачати... А то помилку видає при запуску, і нічого не допомагає...

13. Dakaraj

Dakaraj New Member

Спробуйте завантажити звідси бібліотеку OpenAL: https://www.openal.org/downloads/

14. dima7665

dima7665 New Member

Колір фракції в редакторі можна змінювати цифрами(де кнопка Num Lock). Рамка навколо мінікарти буде змінювати колір.

15. Dakaraj

Dakaraj New Member

В мене питання, а чи будуть виправлятися "баги" української локалізації? Бо гугл-переклад з россійської дуже ріже очі. Дуже хочеться перемкнути на англійську (сподіваюся там трохи краще).

16. Зайди на Толоку спробуй К3, потім вирішиш чи купувати чи ні)

17. Dakaraj

Dakaraj New Member

Погана мода пішла не випускати Demo-версії ігор.

18. так не посперечаєшся....

19. GREAT

GREAT New Member

Погоджуюсь. Довелося скачати піратку, щоби оцінити чи гра взагалі запуститься на моєму калькуляторі.

І ще не прикольно, що досі ніде немає в продажу дисків.

20. kid_ok

kid_ok New Member

А придбати Козаків 3 можно тільки в Steame?

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice