Отже перші враження - є над чим працювати ще, але коли грав у Козаки 3 вже другу годину, то відчув що є перспектива грати і 20 і 200 годин... Для повноти враженнь треба ще пограти годин 5)) Стосовно оптимізації i5 3570k/8gb/GTX660 ФПС стабільний та приємний, але ще буду тестувати на мільйонах.
А я вимкнув звук, анізотропну, тьфу на неї, фільтрацію і всілякі інші бла-бла-бла з невідомим як на мене змістом, стало більш-менш комфортно. Незважаючи на всякі незрозумілості, гра має божевільний потенціал. Мої щирі вітання команді ГСК.
Вже мабуть майже граєш)) А я ось в редакторі бавлюсь, непідкажете як колір фракціїзмінити у редакторі?)
пишуть що клавішами num123456789 Так запустив, все чудово. Мої налаштування, fps в межах 40-50. Характеристика пк
Ааа, хлопці, як я вам заздрю! А я не ризикую купувати, бо на моїх "дровах", либонь, глючитиме. Прямо як в дитинстві, хоч іди до друга з нормальним комп'ютером та грай у нього.
ПКМ на ярлику - Запустити з графічним прискорювачем чи типу того. Від себе додам, що гра вцілому сподобалась. З недоліків можна виділити: -низька максимальна швидкість гри. Те, що я роблю в К1 за 5 хвилин тут займає 15... -сильне падіння фпс на картах з водою і особливо над водною поверхнею(в мене лоу-енд система). -на початку гри на інтегрованій графіці часто зникають шахти, каміння і т.д. Допомагає переключити якість текстур насередні і назад. -не працює відображення рівня ХП будівель та юнітів при натисненні на кнопку консолі " ' ". Досить незручно, бо не видно скільки ще будуватиметься будівля. -немає ніяких вказівників на екрані, який загін якою чисельністю призначено на яку клавішу. -карта Always-on-top. Закриває повідомлення, меню і взагалі все. Плюсів дуже багато: -зручніше керувати економікою. Багато незначних покращень, що спрощують розвиток. -гарна графіка. -це блін Козаки 3! Ми дочекались!!! Spoiler: pic
Кому не важко, закиньте десь в інтернет файл з папки з грою "openal32.dll" і дайте силку на нього щоб скачати... А то помилку видає при запуску, і нічого не допомагає...
Колір фракції в редакторі можна змінювати цифрами(де кнопка Num Lock). Рамка навколо мінікарти буде змінювати колір.
В мене питання, а чи будуть виправлятися "баги" української локалізації? Бо гугл-переклад з россійської дуже ріже очі. Дуже хочеться перемкнути на англійську (сподіваюся там трохи краще).
Погоджуюсь. Довелося скачати піратку, щоби оцінити чи гра взагалі запуститься на моєму калькуляторі. І ще не прикольно, що досі ніде немає в продажу дисків.