Україна в грі

Discussion in 'Побажання' started by Alex_D20, Jun 4, 2015.

?

Чи потрібно вносити зміни в українську фракцію?

1. Так, потрібно все кардинально поміняти!

2. Потрібно внести деякі правки, додати декілька юніті

3. Нічого не міняти, все і так круто!

Results are only viewable after voting.
  1. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Пропоную обговорити майбутнє української фракції в третій частині Козаків.

Всім відомо, що вона завжди була дуже специфічною раніше. Комусь це подобалося, іншим - навпаки. Також відомо, що розробники не дуже хочуть міняти механіку, і, відповідно, щось змінювати в цьому плані, посилаючись на можливість, при бажанні, створювати модифікації всім бажаючим.

А як ви вважаєте, чи потрібно оновити/змінити фракцію України в третій частині? Якщо «так», то що саме ви б змінили?

P.S. Вже відомо, що в грі буде козацька Чайка (джерело)!

2. Unikron

Unikron Active Member

Трохи змінити було б непогано. У кожної нації є юніт-пікінер, у України його немає. Козак-нетяг зі списом або шаблею, нехай і слабший за пікінерів, але дешевший і тому більш швидкий у виробництві. А також чудово було б створити унікального юніта -характерника. При переході до 18 сторіччя можна додати сотника та бунчужного, щоб створювати формації. Якось так:rolleyes:

Plodojer and Andre like this.
  3. condor_fly

condor_fly Administrator Staff Member

позиція Григоровича, яка була висловлена на цьому форумі, чітко дає зрозуміти: іншої піхоти Україні окрім сердюків не буде, оскільки вони і так сильні, а якщо зробити інших юнітів то всі будуть юзати лише їх, забувши про сердюків, до того ж треба буде переробляти баланс мало не всієї гри, а їм не хочется. Тому все залишиться як було і крапка.
    П. с. чайка Україні буде, оскільки ця обіцянка-цяцянка, яку вони обітцяли зробити ще з перших козаків

4. Uzyol

Uzyol Active Member

Ідея з характерниками цікава. Характерники в історії були дужими воїнами і долали десятки суперників якщо не сотні. До того ж їх були одиниці. Я згодний що це буде імбалансно.

5. [-SKY-]BELLATOR

[-SKY-]BELLATOR Active Member

Як вже один з адмінів, пікіньорів в Україні замвніє піхота з діп.центру. Якщо їм дати окремого пікіньора то це зміне баланс націй і Укра стане супер павером))

6. Unikron

Unikron Active Member

Коли грав у мод "Імперія" чи "Бонапарт", то там був козак із шаблею. І це не зробило Україну найсильнішою націей, але зробило гру цікавіше. Може там це не зіграло нічого, тому що всі націі швидко переходили у 19 сторіччя, а може новий юніт просто ніяк не змінив балансу гри, бо був слабким

7. condor_fly

не переживай в модах додамо пікінерів, характерників, пушкарів ;)і не тільки

8. condor_fly

чи потрібний Українській піхоті "гуляй-город" - пересувне укріплення із возів для захисту від ворожої кінноти, якщо так, то як би він мав виглядати?

KoMaN4eRo likes this.
  9. Unikron

Unikron Active Member

Щось мені здається, що це зайве. Можна просто побудувати дерев'яну огорожу -буде теж саме

10. condor_fly

ну-ну, ти попробуй швидко набудувати частоколи, коли твоя кіннота зв"язана рукопашною, а твоїм сердюкам з флангів заходять ворожі гусари

11. jurko

jurko New Member

Не забувайте що в України робочі дуже добре воюють і тому на початковому етапі якщо сердюки не справляються - потрібно їх використовувати, а далі вже використовувати кінноту.

12. SasheUA

SasheUA New Member

не забувайте, що і в козаків був застосований і одиночний окоп з обладнаним бруствером! Я думаю, що це буде не зайвим)

13. Tolik

Tolik Member

Вдосконаленню немаю меж.

14. Uzyol

Uzyol Active Member

Я б краще замінив юніта Гетьмана на Характерника. Бо коли ходить декілька гетьманів, то якось не правдоподобно. А характерників було більше ніж 1))

15. Tolik

Tolik Member

Без гетьмана не можна

16. Uzyol

Uzyol Active Member

Його можна лишити як квестового персонажа! Але коли по карті бігає отряд з 30 гетьманів ... - нісенітниця якась! Гетьман є тільки 1!! А от характерників було побільше одного. От і пропоную замінити Гетьмана на Характерника - для правдоподобності! Да можна взагалі тільки ім'я змінити - а характеристики лишити ті самі.

ТарасФЕОД likes this.
  17. Davu

Davu Member

Я за приведення всіх юнітів і країн до більш історично обгрунтованих. В Україні я б поперше замінив сердюків на запорожців (характеристики можна лишити ті самі якщо це так критично, але взагалі то всім військам краще б додати можливість рукопашного бою інша справа що показники атаки у стрільців можуть бути дуже слабкі в ближнім бою) зовнішній вигляд відповідно потрібно змінити. Далі можна додати повстанця селянина з переробленою косою на нього не повинно бути жодних апгрейдів по силі він буде десь між легким піхотинцем і селянином, фактично це вже частково реалізовано через те що селянина не можна захопити але я б все ж ввів його окремим юнітом. Січовика потрібно зробити слабкішим ніж він є зараз і збільшити час його побудови, все таки в України не було сильної і чисельної кавалерії, але це більш широке питання так як цим грішать і інші нації і тоді всіх потрібно міняти. Реєстровцям можна додати кольчугу або як альтернатива ввести панцерних козаків як додаткового юніта з часом побудови як у рейтера. Далі відносно елітних юнітів: мені подобаєця реалізація в козаках 2, там кожна нація мала можливість побудувати один загін елітних військ, тут для України це можуть бути як раз сердюки, так як вони історично були гвардією гетьмана, а серед кінноти можуть бути згадані вище панцирні козаки.
    Ну а на рахунок теперішнього гетьмана правильно було б його перейменувати в курінного отамана або сотника і на нього потрібно накласти ліміт порядку 50 (як і на офіцерів в інших країнах). А самого гетьмана можна зробити окремим юнітом для місій.
    Серед споруд потрібно додати дерев'яну вежу як аналог до кам'яної яка є у всіх інших націй.

Ispanets likes this.
  18. Tolik

Tolik Member

Згідний, але нехай наведуть порядок з цим, щоб був один гетьман.

19. Tolik

Tolik Member

Вся надія на моди.

20. Unikron

Unikron Active Member

Тоді вже на тих, хто їх вміє робити. ;) Чи самому вчитися. Якщо інструментарій в грі буде дійсно не складний, то спробую теж щось зробити, хоча раніше ніколи цього не робив

condor_fly likes this.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice