Феєричний старт продажів гри Козаки III =)

Discussion in 'Фан зона' started by Adventurer_Ukr, Jul 26, 2015.

1. Шановні розробники, хоч до дати початку продажів Козаків III ще чимало часу, але маю надію що ви заплануєте якісь заходи до старту продажів. Щось по типу прем*єри на яку могли б зібратися геймери і зустріти реліз гри. Це може бути на Київ Кіберспорт арені, або десь в іншому місці, булоб дуже круто!

fiQvQe0Os50.jpg

2. condor_fly

condor_fly Administrator Staff Member

або хоча би нових скринів та відео-трейлер, га;)?

Andre likes this.
  3. Mantikor

Mantikor Active Member

CGI, ага.

4. condor_fly

я не проти і художнього трейлера в перемішку із фрагментами з гри - це зараз дуже популярно і видовищно

5. Unikron

Unikron Active Member

А потім репортаж у "Ігронавтах":rolleyes:

6. і на PlayUA=)

Drifters likes this.
  7. Uzyol

Uzyol Active Member

Думаю в знак початку бета тестуванні буде трейлер, або до початку попереднього замовлення. Як на мене це логічно)

8. condor_fly

Так здалося б
    Доречі, ви чули, що вчора увечері в Тернополі згорів старовинний будинок в центрі міста (бувший Галицький ринок) і нічого б суттєвого для мене особисто в цьому не було б якби не те, що на його четвертому поверсі колись був комп'ютерний клуб "Матриця", де я в далекому 2000 році вперше побачив і зіграв Козаків, ну це ніби як згоріла лавочка в парку на якій ви колись зустрічались із майбутньою дружиною, шкода.

Drifters and Adventurer_Ukr like this.
  9. Chaos

Chaos New Member

майже аналогічна ситуація з моїм першим компом, на якому я встановлював козаки)

10. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Надіємось, що в GSC не повторять невдачу прекрасної української іграшки «Cradle», яка через відсутність нормальної реклами (про що тут постійно наголошують) фінансово провалилася і, відповідно, студія закривається... Якщо нарешті нормально не зайнятися маркетинговою кампанією, то може бути дуже печально.

11. Chaos

Chaos New Member

тут маэ бути простіше. гра то відома по цілому світу))

12. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Зараз інші часи, час інформації, реклами, маркетингу. Без активної реклами зараз нікуди, практично гарантований провал. І та, гра відома для людей, які бавилися в ігри на початку 2000-х, основна ж потенційна аудиторія чула про неї, колись, якось, і то, частіше через Сталкер. Однак - це ніщо, потрібно знову завойовувати популярність.

P.S. Вже багато про це тут дискутували, однак, після вчорашнього звіту «Flying Cafe For Semianimals» (розробники Cradle) знову насторожився. А тут форум пустіє, сидить по 10-15 чоловік на ньому, про все інше мовчу :oops:

13. Chaos

Chaos New Member

ну, як я вже говорив, форум стопудово вибухне після першого летсплею в ЗБТ який загрузять на youtube. А якшо гра з’явиться в steam’і, то він її скоріш за все постарається розрекламувати сам))

А щодо іншого всього, то дійсно, маркетингова реклама необхідна) просто вірусна реклама тій грі - забезпечена)

14. Chaos

Chaos New Member

і дійсно, про гру Cradle я взагалі не чув)

15. chainyk

chainyk New Member

арт-хаус якийсь
    чим вона чудова , типу тому , що мейд ін Юкрейн ?

16. Andre

Andre New Member

Я надіюсь,що козаки будуть до кінця року і зараз тиша перед бурею. Але бере мене сумнів,щось дуже тихо,де я тільки не лажу по неті- одні припущення.

17. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Ну якщо немає абсолютно ніякої інформації на офіційному форумі і сайті, то що може бути на інших ресурсах :)

18. Andre

Andre New Member

Згоден,але можливо просочиться певна інформація.

19. ALEGATOR1209

ALEGATOR1209 Active Member

Реклама була достатньою, одних лише безкоштовних ключів було роздано близько 400. Просто публіка, на жаль, її не сприйняла. :(

І студія не закривається, вона просто тимчасово перестає працювати. У Flying Cafe for Semianimals навіть плани на наступну гру є.)))

Вибачте за оффтоп.

20. Alex_D20

Alex_D20 Active Member

Факти говорять про протилежне, оскільки більшість відгуків позитивні, однак велика кількість людей про неї просто не чула. І та «400 ключів» - це не реклама :)

P.S. Давно була від них же інформація, що якщо з'являться, то вже під іншою назвою, на даний момент навіть офіційний сайт припинив існування.

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice