Beta Cossacks 3

Discussion in 'Obecná diskuse' started by Johny8x, Oct 25, 2015.

1. Johny8x

Johny8x Member

Ahoj. Neví se už náhodou, kdy bude spuštěno beta testování hry? Tvůrci to už slibovali docela dávno, a stále nic. A nevíte, jak se tam bude možné dostat? Četl jsem sice něco o aktivitě na fóru, ale nevím přesně, co bych si měl pod tím představit (jako počet příspěvků?). Já sice na fórum chodím pravidelně, ale začal jsem sem psát teprve nedávno, takže už nejspíš nemám šanci... :/ Díky.

2. [KGR]-^K[o]K^-

[KGR]-^K[o]K^- Moderator Staff Member

Ahoj,

zatím mohu říct jen to, co se psalo ve FAQ.

4. Kdy začne betatest?
    Betatest začne za několik měsícíců, až budou připraveny všechny nejdůležitější části.

5. Kdo se zúčastní betatestu?
    První vlna betatesterů bude vybrána z nejaktivnějších uživatelů oficiálního fóra a oficiálních sociálních stránek.

Až budu vědět něco bližšího dám vědět.

Last edited: Oct 25, 2015
    Johny8x likes this.
  3. Johny8x

Johny8x Member

Nevadí, i tak díky. :)

4. [KGR]-^K[o]K^-

Ahoj,

zjistil jsem pár informací, ale moc toho není.

Originál:

"Please don't be in a hurry for a test. We will make a huge announcement prior the start of beta test."

"Active forum members are already in the first line."

"We will provide more information concern Closed Beta Test later. We are going to invite both new players and experienced ones.
    Please, believe, that we know Cossacks game aswell. But still, we will test it in real field."

Prosím, nepospíchejte na beta test. Buďte trpěliví, začátek beta testování oznámíme dostatečně dopředu.

Aktivní členové fóra budou vybráni jako jedni z prvních.

Více informací o uzavřeném beta testu poskytneme později. Počítáme jak s nováčky, tak se zkušenými hráči!
    Prosím, věřte nám, že známe Cossacks a budeme pokračovat v testování hry a hratelnosti.

Johny8x likes this.
  5. Johny8x

Johny8x Member

Díky za informace. Rád bych se do bety dostal (už se nemůžu Cossacks 3 dočkat), ale jsem smířený s tím, že si budu muset počkat až do data vydání. Snad hra vyjde co nejdříve. Osobně by mě strašně potěšilo, kdyby nás tvůrci překvapili a hra vyšla kousek před Vánoci. Byl by to ten nejhezčí možný dárek. :)

[KGR]-^K[o]K^- likes this.
  6. [KGR]-^K[o]K^-

Pokud budou vybírat hráče z jednotlivých sekcí, tak šance tu bude.

7. Johny8x

Johny8x Member

V to budu doufat. :) Nebo by možná mohli udělat nějaké soutěže nebo tak něco, aby měli šanci úplně všichni. :)

8. [KGR]-^K[o]K^-

Soutěž není moc spravedlivá, někdo chtěl udělat soutěž (turnaj) v Cossacks a vítěz by se zůčastnil beta testu...

9. Johny8x

Johny8x Member

Spravedlivá sice moc není, ale tak mohli by prostě vzít do bety třeba nejaktivnějších 50 lidí z fóra (kteří si to skutečně zasloužili) a třeba 5 z těch soutěží (nějakých kreativních např.), kde by o výhercích podle hlasů rozhodovali buď sami ostatní účastníci fóra a ne tvůrci, a nebo by prostě někoho náhodně vylosovali (pokud by nešlo o kreativní soutěže). Ten turnaj mi nepřijde vyloženě špatný nápad, ale zvýhodňoval by ty, kteří mají v Cossacks už něco nahráno.
    No každopádně uvidíme jak to bude. :) Tohle je jen takové "kecání u piva", které stejně nic neřeší a které ty, co o tom rozhodují, stejně mine. :)

10. DrowLegend

DrowLegend Member

Nechajme sa prekvapiť.
    Ale tak hádam každý fanúšik chce otestovať betu.

11. Janek

Janek Member

Já bych rád vyzkoušel, mám takové obavy že by mi to PC nemuselo rozjet.. tak abych věděl :D

12. [KGR]-^K[o]K^-

Ahoj,

ve FAQ se můžeš podívat na minimální systémové požadavky.

Last edited: Nov 12, 2015
  13. ono1

ono1 Active Member

inak by som chcel ísť do bety :3

DrowLegend likes this.
  14. ono1

ono1 Active Member

Tak a teraz dufat ze si vsimnu aj cz/sk komunitu neviem sa dockat

15. DrowLegend

DrowLegend Member

Hohoho, už je to tu som zvedavý, koho každého vyberú do bey. Potom dajte vedieť prosím.

16. ono1

ono1 Active Member

Potom ak možno viacerí budeme mať betu a bude dostupný MP tak by sme mohli dať v bete ;)

17. DrowLegend

DrowLegend Member

To by bola sranda. :)
    V požiadavkách na vstup do bety píše aj, že musíš mať dobrý PC, kde to mam postnuť?
    Aj keď mňa do bety asi nevezmú ale treba skúsiť.

18. ono1

ono1 Active Member

A už vydali nejaké vlákno s možnosťou sa pripojiť do bety?

19. DrowLegend

DrowLegend Member

Vývojári sa ti ozvu:
    5. Kdo se zúčastní betatestu?
    První vlna betatesterů bude vybrána z nejaktivnějších uživatelů oficiálního fóra a oficiálních sociálních stránek.

Vybereme nejvíce spolehlivé a aktivní uživatele z oficiálního fóra, případně dalších oficiálních stránek a zeptáme se jich formou formuláře.
    Do beta testu budou vybráni hráči podle toho, jaký mají hardware, věk, zkušenosti atd.

ono1 likes this.
  20. ono1

ono1 Active Member

Aha..... ale to je ešte z konca októbra príspevok..... za tú dobu to mohli zmeniť..... osobne si myslím že to budú robiť ako s ostatnými hrami a to že každý bude môcť vyplniť dotazník a z toho budú vyberať

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice