Ja też mam dostać za free klucz, lecz mogę go aktywować dopiero w dniu premiery. Więc możliwe że na takich samych zasadach będziesz. Nadal nie wierzę w bete lub dostęp przed premierą, po tym co wczoraj mi napisał. Postaram się wstawić film bezpośrednio w dniu premiery tak jak chcą.
Beta jest zamknięta i nie zostanie otwarta dla innych, oni testują ją miedzy sobą. To tyle w tym temacie mam to potwierdzone już.
Strasznie dziwne to wszystko, kompletnie nie wiem co myśleć o ich decyzjach czasami. Na betę specjalnie nie liczyłem, że będzie bo i tak zostało mało czasu na testowanie i wprowadzanie ewentualnych poprawek.
Nowa informacja prosto ze steama: "On the day before release there will be a lot of the gameplay video on the numerous youtube channels." Bardzo możliwe że też dostanę dostęp przed premierą i będę mógł nagrać to wrzucę na kanał i Wam pokażę grę
11 godzin temu: "In the release day will be a lot of youtube streems and previews of Cossacks 3." Znowu wróciło w dniu premiery, tyle że wtedy każdy sobie już pogra i ściągnie grę. Wystarczył 1 dzień by zmienić zdanie o 360 stopni.
O 180 stopni Biorąc pod uwagę, że każdy kto kupi/aktywuje kod na Steamie w ciągu 2 tygodni od wydania gry będzie miał bonusy preorderowe, pokazanie gameplay'u jutro czy w dniu premiery nie ma większego znaczenia. Kto miał kupić preorder, już to zrobił, a jak ktoś nie jest przekonany i nie chce wydawać kasy w ciemno to może kupić grę kilka dni po premierze, obejrzawszy wcześniej wszelkie filmiki jakie się pojawią i dalej będzie traktowany na Steamie jak preorderowiec, nie musi się zdawać na łaskę albo niełaskę przedpremierowych materiałów.
Qurde o 180 stopni źle się obróciłem Powiem tak dla kogoś kto daje filmy na YT nawet jeden dzień jest na wagę złota. W dniu premiery będzie tyle filmów na YT, że trudno będzie znaleźć akurat swój. Już nie mówię o jakości bo te słabe też będą. A tak gdyby dali dostęp chociaż 1 dzień prędzej to mają filmy od tej wybranej przez siebie grupy i pewność że nie będą te filmy najgorszej jakości.
W sumie racja, mogli udostępnić grę chociaż redakcjom portali o grach, (jak Gry-Online, czy Arhn.eu) to mieliby już profesjonalne, przedpremierowe recenzje. Później to "każden jeden głupi" sobie może zrobić filmik.
Kolejna zmiana o 180 stopni jest nadal szansa na jutrzejsze filmy Dość mocno ich ludzie naciskają o ten gameplay by dali youtuberom dostęp na steamie piszą tutaj na forum, FB itd. Mają pewnie z kilkadziesiąt osób na liście jak nie więcej w tym mnie Możliwe że też na cd-action sie pojawi czy Gry-Online. Jedno jest pewne jutro warto częściej się pojawiać na forum Ja na bieżąco postaram się śledzić co się dzieje.
Ja nadal nie mam klucza. Na ruskim forum przeczytałem bo gdzie indziej ? Że wszyscy youtuberzy mają embargo, aż do premiery. Powoli zaczynam żałować, tak bym sobie kupił pudełkową wersje dodał klucz do biblioteki i czekał.
Ja już klucz dostałem, w mailu jest informacja, że gra ma jeszcze niedociągnięcia w postaci np. braków w tłumaczeniach, trochę szkoda.
Nie podali konkretnie jakie braki, wspomniał tylko, że są i dotyczą m.in. niektórych wersji językowych, a najbardziej kompletna jest wersja angielska.
No to myślę, że nie ma co się bać o polską wersję, a inne nas nie obchodzą. Niech się Niemcy, Czesi i inni Meksykanie martwią. ;-)