Pozeral som FAQ a písali že cena by mala byť 12-13$ pre CIS krajiny a 20$ pre ostatné. Čítal som že Slovensko a ani Česko nepatrí do CIS a niekde som na fóre čital, že 20$ je pre Ameriku. To znamená, že pre Slovensko a Česko by Cossacks mal stať 12-13$. Alebo ako to je ?
Podle mě pro Česko i Slovensko platí ta vyšší cena, tedy 20$. ČR ani SR nepatří mezi země CIS, tudíž jsme v té skupině "západní Evropa".
Ještě dnes si pamatuji jak jsem koupil jako novinku Cossacks 2 za 1200 Kč. Cossacks 3 bude stát okolo 500 - 600 Kč což mě potěšilo, taky jsem čekal dvojnásobnou cenu.
Také si myslím, že cena je přijatelná. Čekal jsem tak 30 dolarů. Ale je fakt, že říct si za remake nějakou extra vysokou částku by byla docela drzost.
Ja som očakával 40€...... no ako remake ako remake.... pozri si AoE 2 HD....... za takmer neviditeľné zmeny (zvýšili tak akurát render krajiny) pýtajú 20€.... nový Batman od ubisfotu ktorý stojí 50 či 60€ stále takmer nikomu nejde tak je vcelku vtipné...... a ešte to že táto hra bude pre dosť ľudí úplná novinka Myslím si, že táto cena pokiaľ vyhovuje vývojárom je úžasná....
Cena pro základní hru je určitě fajn, jen nesmíme zapomínat, že tu budou placená DLC, která tě sice nikdo nenutí kupovat, ale dělají hru kompletnější, takže si myslím, že se na těch 30-40 dolarů i se všemi DLC časem dostaneme. Ale těmto tvůrcům ty peníze rád zaplatím. ;-)
Ak prídu platené DLC tak si ich určite nekúpim.... pokiaľ fakt nebudú stáť za to a bude ich málo.... pretože to je skôr škubanie ľudí zaplatiť za nejaké časti hry takú istú sumu ako za celú hru.... viem, že má DLC byť len jedno a to zadarmo.....takže ak prídu platené tak budem sklamaný...
To odkud máš tu informaci, že má být jen jedno DLC a k tomu ještě zadarmo? To je pro mě novinka. Nikde jsem o tom zatím nečetl... Já už do těch případných DLC půjdu jen z toho důvodu, že v základní hře má být "jen" 12 národů a 5 kampaní, což mi zas tak moc nepřijde. Každopádně vím, že tvůrci někde psali, že budou i nějaké bezplatné aktualizace hry. Kdo ví, co ale přinesou. Podle mě ale místo herního obsahu budou spíš obsahovat nějaké úpravy hry a hratelnosti než nový obsah. Jinak je fajn, že tvůrci také uvolní nástroje a editor pro modování hry. Vsadím se, že brzy od vydání hry sami hráči brzy vytvoří nějaké nové národy, kampaně či něco jako třeba American Conquest či Napoleon mód.
Stačí číst FAQ: https://www.cossacks3.com/forum/index.php?threads/cossacks-3-faq.786/#post-14022 Je to hned ten první bod "Plánujeme vydání celé řady bezplatných aktualizací a DLC, které přinesou do hry nové národy, další mise a celé kampaně." Ale záleží jak je to myšleno, jestli ty bezplatné aktualizace budou i k DLC. A ještě jedna věc k DLC, těch bude minimálně 8 pro každý nový národ zvlášť, to je můj odhad
Aha, já měl ty DLC zafixované jako množné číslo, že jich bude víc, ale je fakt, že tam je (i v anglickém originále) DLC a nikoliv DLCs. Pokud tedy bude jen jedno placené DLC a ostatní aktualizace budou bezplatné, tím lépe. O to víc si vývojářů vážím, že jen nechtějí za každou cenu ždímat z hráčů peníze.
"We are planning to release a whole range of large free updates and DLC, which will bring new nations, additional missions and full campaigns to the game." "Plánujeme vydání celé řady bezplatných aktualizací a DLC, které přinesou do hry nové národy, další mise a celé kampaně." To "free" se vztahuje k "updates", ale jestli i k "DLC" to z toho jasné už není. Každopádně se pak můžu zeptat jednoho z adminů, ale pochybuji že mi řeknou něco bližšího. "Víc informací budeme vědět až po vydaní hry" a to vím 100% to psal Atem.
och........ preste o tom tu hovorím, že či je to aj aj alebo len na updates ... lebo neviem kedy boli naposledy updaty hry platené..... takže mi to príde sprostosť dávať free updates...... ako samostatné
Aktualizace (updates) hry budou bezplatné jako: patche pro lepší vybalancování hry a hratelnosti a také opravy chyb budeme vydávat pravidelně atd. Zatím čekám na odpověd ohledně DLC.