Cena

Discussion in 'Obecná diskuse' started by DrowLegend, Nov 4, 2015.

1. DrowLegend

DrowLegend Member

Z textu nieje jasná cena DLC. Väčšinou sú DLC platené, nečudoval by som sa ak by to bolo tak aj tu.
    Presne tak ako pišeš.

ono1 likes this.
  2. ono1

ono1 Active Member

ale sú na rôzne hry aj free DLC... ako napr. witcher 3 tuším, že mala free DLC

3. DrowLegend

DrowLegend Member

Jasné nevravím že nie sú ale už len základna cena je dosť nízka.

4. ono1

ono1 Active Member

Nuž tak potom ostáva jediné a to čakať na ich stanovisko

DrowLegend likes this.
  5. Johny8x

Johny8x Member

Vzhledem k ceně za základní hru bych si skoro troufl dát ruku do ohně, že nějaké to placené DLC určitě bude.

DrowLegend likes this.
  6. ono1

ono1 Active Member

Tak náklady na hru nemôžu byť až také vysoké.... takže asi aj kvôli tomu nie je hra tak drahá ...... preto si myslím že by ani nemuseli byť nejaké platené

7. DrowLegend

DrowLegend Member

No uvidíme.

8. Johny8x

Johny8x Member

Podle mě se z Cossacks 3 budou snažit vytřískat nějaké ty peníze, aby pak měli finance na svoje budoucí projekty. Tipoval bych to na S.T.A.L.K.E.R. 4 jako jejich další hru. :) Cossacks 3 spíš vidím jen jako jejich odrazový můstek kamsi dál. :)

9. ono1

ono1 Active Member

tuším, že štúdio zamietlo vývoj ďalších STALKERov.... ale nie som si vôbec istý...

10. Johny8x

Johny8x Member

Tím asi lépe. O to snad déle budou pečovat o Cossacks 3 a přidávat nějaký nový obsah, možnosti či snad podpoří i nějaké módy (které budou mít potenciál), aby se staly oficiálními. :)

11. ono1

ono1 Active Member

A keď sme pri odrazovom mostíku pre možného STALKERa tak majú survarium .... nie snáď?

12. Johny8x

Johny8x Member

Tu hru neznám, ale vyhledal jsem si, že je to hra některých bývalých členů GSC Game World, jejichž studio se jmenuje Vostok Games, takže je to už jiné herní studio.

13. DrowLegend

DrowLegend Member

STALKERa zamietli iba do chvíle čo bude úplne hotový Cossacks 3. Teraz pracujú prevažne (iba) na Cossackse. Zdá sa mi že som to čítal na niektorom FAQ.

ono1 likes this.
  14. DrowLegend

DrowLegend Member

15. Johny8x

Johny8x Member

Díky za doplnění. ;-) Já jsem žádného Stalkera doposud ještě nikdy nehrál, takže mě zprávy o jeho případném pokračování nechávají docela chladným :) Ale slyšel jsem, že se jedná o hodně kvalitní počin.

16. DrowLegend

DrowLegend Member

Ja tak isto.

17. ono1

ono1 Active Member

Hral som tu hru raz... asi 15 minút... v hre bola nejaký bug (tým že to bolo sťiahnuté a neoriginálne) ale myslím si podla videí čo som videl, že to je vcelku fajn hra

DrowLegend likes this.
  18. [KGR]-^K[o]K^-

[KGR]-^K[o]K^- Moderator Staff Member

From: Atem:
    "I cannot say right now the amount of DLCs. We will add new nations for sure, missions etc. Some of the DLCs will be payed, some of them free."

Myslím, že to není potřeba překládat, ale konečně víme, že bude víc než jedno DLC a některá budou placená a některá ne.

19. DrowLegend

DrowLegend Member

Ďakujem.
    Máme sa na čo tešiť.

20. ono1

ono1 Active Member

okej potom

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice