Z textu nieje jasná cena DLC. Väčšinou sú DLC platené, nečudoval by som sa ak by to bolo tak aj tu. Presne tak ako pišeš.
Vzhledem k ceně za základní hru bych si skoro troufl dát ruku do ohně, že nějaké to placené DLC určitě bude.
Tak náklady na hru nemôžu byť až také vysoké.... takže asi aj kvôli tomu nie je hra tak drahá ...... preto si myslím že by ani nemuseli byť nejaké platené
Podle mě se z Cossacks 3 budou snažit vytřískat nějaké ty peníze, aby pak měli finance na svoje budoucí projekty. Tipoval bych to na S.T.A.L.K.E.R. 4 jako jejich další hru. Cossacks 3 spíš vidím jen jako jejich odrazový můstek kamsi dál.
Tím asi lépe. O to snad déle budou pečovat o Cossacks 3 a přidávat nějaký nový obsah, možnosti či snad podpoří i nějaké módy (které budou mít potenciál), aby se staly oficiálními.
Tu hru neznám, ale vyhledal jsem si, že je to hra některých bývalých členů GSC Game World, jejichž studio se jmenuje Vostok Games, takže je to už jiné herní studio.
STALKERa zamietli iba do chvíle čo bude úplne hotový Cossacks 3. Teraz pracujú prevažne (iba) na Cossackse. Zdá sa mi že som to čítal na niektorom FAQ.
Díky za doplnění. ;-) Já jsem žádného Stalkera doposud ještě nikdy nehrál, takže mě zprávy o jeho případném pokračování nechávají docela chladným Ale slyšel jsem, že se jedná o hodně kvalitní počin.
Hral som tu hru raz... asi 15 minút... v hre bola nejaký bug (tým že to bolo sťiahnuté a neoriginálne) ale myslím si podla videí čo som videl, že to je vcelku fajn hra
From: Atem: "I cannot say right now the amount of DLCs. We will add new nations for sure, missions etc. Some of the DLCs will be payed, some of them free." Myslím, že to není potřeba překládat, ale konečně víme, že bude víc než jedno DLC a některá budou placená a některá ne.