Do tej pory ujawniono już trochę informacji na podstawie których można wyrobić sobie oczekiwania co do nadchodzącej gry. W dużym uproszczeniu można powiedzieć, że będzie to remake części pierwszej, na nowym silniku, z ulepszoną oprawą graficzną, mechaniką oraz miejmy nadzieję balansem rozgrywki. Czy taki koncept gry wam odpowiada? Czy może oczekujecie czegoś więcej? Czy wspomniane powyżej zmiany wystarczająco zachęciły was do zakupu gry? A może wciąż się zastanawiacie? Podzielcie się swoją opinią w komentarzach.
Chciałbym kupić, ale się waham Wolałbym bardziej rozbudowaną grę o morale i to co opisywał Nowy, jeśli dobrze pamiętam co opisywał Ponadto DLC. Nie wiem w jakiej cenie i ile ich będzie, a nie chcę wydawać za dużo na grę, a nie lubię mieć niepełnej wersji. Prawdopodobnie poczekam na jakąś wyprzedaż Cossacks 3 - GOTY Na koniec dodam, że jestem słaby w mikro zarządzaniu więc większość potyczek i tak pewnie bym przegrał, a kto lubi przegrywać?
Ja pewnie dostane na swieta od rodzicow, chyba ze nie wyjdzie gra w tym roku to wtedy to nie wiem ( urodziny dopiero w kwietniu xD )
Ja raczej kupię. Zniechęcić mnie mogą np. fatalne recenzje po premierze lub kosmiczna cena. Ciekawe, czy ktoś w PL pokusi się o wydanie pudełkowe. No i kiedy ta premiera? Miała być w grudniu. Grudzień za kilka dni, a tu cisza...
Pewnie kupię, ale nie tuż po premierze. Poczekam na łatki, mody, może na jakąś złotą edycję. Nie zależy mi na multi w stylu jedynki więc nie muszę się śpieszyć żeby zdążyć przed wymarciem społeczności . Na razie na mój głód gier w epoce wystarcza Pike and Shot.
Witam, ja kupie odrazu po premierze juz nie moge sie doczekac aby zagrac w ta wspaniałą gre tylko ze jest juz 29 a tu cisza wiadomo cos kiedy dokładnie bedzie premiera gry?
Podobno na dniach mają podać. Do tej pory utrzymywali, że chcą wydać grę do końca roku, ale teraz najprawdopodobniej przełożą na Q1 2016r. Niedługo się wszystkiego dowiemy.
Też słyszałem że dla nas koło 80 zł może wynosić koszt tej gry . Ciekawe z iloma Rosjanami się spotkamy na serwerach multi
Nieważne jaka cena, kupuję w dzień premiery jak nic XDD. Żeby jeszcze w tym tygodniu/miesiącu ogłosili pre ordery albo ogłosili jakieś konkretne plany.
Na forum oficjalna informacja została przedstawiona już jakiś czas temu co do premiery. Odbędzie się w marcu tego roku.