Kupię, ale nie od razu po premierze. Poczekam na dodatki i potem gdzieś może wyhaczę na jakiejś promocji.
Też jakiś pomysł chyba, ale mając wrażenie, że nadchodzi premiera wielkiej gry to nie ma opcji, żebym nie kupił, psychika mi na to nie pozwoli
Ja kupię Kozaków 3 choćby z tego powodu, że (dzięki steam) wreszcie będzie normalny multiplayer bez żadnego kombinowania W końcu to moja pierwsza gra strategiczna, w którą zagrałem
ale to będzie kozacka gra! tylko niech ją wydadzą coś wiadomo czy w ogóle będą nowe nacje jakieś?Typu chanat krymski?
W premierowej wersji gry będzie dostępne 12 nacji, są to: Austria, Francja, Anglia, Hiszpania, Rosja, Ukraina, Polska, Szwecja, Prusy, Wenecja, Turcja oraz Algieria. Później dodają jeszcze kolejne 8 nacji.
Nie ty jeden . Ja już totalnie jestem tym ogarnięty, adminów nawet na steamie obserwuje czy się pojawią
Obecne stanowisko twórców w tej kwestii możesz znaleźć w FAQ (punkt 39). W skrócie: nie wiadomo. Co do Chanatu Krymskiego to w angielskim dziale już gdzieś zauważyli, że na jednym ze screenów widzieliśmy jednostkę Tatarów dla Turcji, więc raczej wątpliwe by twórcy planowali dodawać Krym jako osobną nację.
Arpe napisałeś ,, W premierowej wersji gry będzie dostępne 12 nacji, są to: Austria, Francja, Anglia, Hiszpania, Rosja, Ukraina, Polska, Szwecja, Prusy, Wenecja, Turcja oraz Algieria. Później dodają jeszcze kolejne 8 nacji. " Tyle to i ja wiem. Tylko jest szansa, że zmienią skład tych 20 państw jakie mają wejść ?
Tak widziałem gdzieś na fb jak pisali o tym że będę o nich ze społecznością rozmawiać. Oczywiście pierw musi gra wyjść a potem będą dodawać nacje, poprawiać balans itp. Pewne jest tylko te 12 nacji, a pozostałe to zależy co społeczność będzie chciała, musi być spore przebicie.
12 jest stałych a te kolejne to różnie może być przecież :] Chociaż szczerze wątpię by dodali Krym skoro Turcja będzie w podstawce.
A niby dlaczego Turcji miałoby nie być w podstawce i dlaczego wyklucza to Krym? Chyba nie bardzo rozumiem.
Na premierę to sobie jeszcze poczekamy nikt nie wie jak długo, ale w tym miesiącu raczej nie zobaczymy ich :]
Ja stawiam na maj,ewentualnie początek czerwca później już nie warto obstawiać bo wszyscy pojadą na wakacje i gry nikt nie będzie kupywal zaraz po premierze,gdzie twórcy będą potrzebowali jak najwięcej kasy. Coś mi się wydaje że będzie wielka lipa z tymi kozakami lecz bardzo chce się mylić.