Czy kupisz Kozacy 3?

Discussion in 'Dyskusje ogólne' started by Hetman_Polny, Nov 7, 2015.

?

Czy kupisz Kozacy 3?

1. Tak

84.6%
  2. Nie

3.8%
  3. Nie wiem

11.5%
  1. st.wood

st.wood Member

O, jeszcze lepiej :D

2. pabloNR

pabloNR New Member

Kupię, ale nie od razu po premierze. Poczekam na dodatki i potem gdzieś może wyhaczę na jakiejś promocji.

3. st.wood

st.wood Member

Też jakiś pomysł chyba, ale mając wrażenie, że nadchodzi premiera wielkiej gry to nie ma opcji, żebym nie kupił, psychika mi na to nie pozwoli :D

4. Warren

Warren Active Member

Kupie C3 niezaleznie od tego ile bedzie kosztowac i kiedy zostanie wydana.

[PR]Ernest likes this.
  5. arpe

arpe Active Member

Ja tak samo jak Warren :)

6. Aduhi

Aduhi Member

Ja kupię Kozaków 3 choćby z tego powodu, że (dzięki steam) wreszcie będzie normalny multiplayer bez żadnego kombinowania :)

W końcu to moja pierwsza gra strategiczna, w którą zagrałem :D

7. Hypnos

Hypnos Member

ale to będzie kozacka gra! :D tylko niech ją wydadzą:D coś wiadomo czy w ogóle będą nowe nacje jakieś?Typu chanat krymski?

8. arpe

arpe Active Member

W premierowej wersji gry będzie dostępne 12 nacji, są to: Austria, Francja, Anglia, Hiszpania, Rosja, Ukraina, Polska, Szwecja, Prusy, Wenecja, Turcja oraz Algieria. Później dodają jeszcze kolejne 8 nacji.

9. Edek

Edek New Member

Napaliłem się na kupno Kozaków a tu ni widu ni słychu o premierze :mad:

10. arpe

arpe Active Member

Nie ty jeden :p. Ja już totalnie jestem tym ogarnięty, adminów nawet na steamie obserwuje czy się pojawią :p

11. Hetman_Polny

Hetman_Polny Member

Obecne stanowisko twórców w tej kwestii możesz znaleźć w FAQ (punkt 39). W skrócie: nie wiadomo.

Co do Chanatu Krymskiego to w angielskim dziale już gdzieś zauważyli, że na jednym ze screenów widzieliśmy jednostkę Tatarów dla Turcji, więc raczej wątpliwe by twórcy planowali dodawać Krym jako osobną nację.

12. Hypnos

Hypnos Member

Arpe napisałeś ,,
    W premierowej wersji gry będzie dostępne 12 nacji, są to: Austria, Francja, Anglia, Hiszpania, Rosja, Ukraina, Polska, Szwecja, Prusy, Wenecja, Turcja oraz Algieria. Później dodają jeszcze kolejne 8 nacji.
    "
    Tyle to i ja wiem. Tylko jest szansa, że zmienią skład tych 20 państw jakie mają wejść ?

13. arpe

arpe Active Member

Tak widziałem gdzieś na fb jak pisali o tym że będę o nich ze społecznością rozmawiać. Oczywiście pierw musi gra wyjść a potem będą dodawać nacje, poprawiać balans itp.

Pewne jest tylko te 12 nacji, a pozostałe to zależy co społeczność będzie chciała, musi być spore przebicie.

14. Perun

Perun Member

Wtedy musieliby stworzyć coś nowego. Nie za dużo od nich wymagasz...? [​IMG]

[PR]Ernest likes this.
  15. arpe

arpe Active Member

12 jest stałych a te kolejne to różnie może być przecież :] Chociaż szczerze wątpię by dodali Krym skoro Turcja będzie w podstawce.

16. [PR]Ernest

[PR]Ernest Moderator Staff Member

A niby dlaczego Turcji miałoby nie być w podstawce i dlaczego wyklucza to Krym? Chyba nie bardzo rozumiem.

17. arpe

arpe Active Member

Sam nie wiem dlaczego Turcji by nie miało być w podstawce.

18. DobryKocur

DobryKocur New Member

Dłuuugoooo z tymi kozakami?

19. arpe

arpe Active Member

Na premierę to sobie jeszcze poczekamy nikt nie wie jak długo, ale w tym miesiącu raczej nie zobaczymy ich :]

20. Luki888888

Luki888888 Member

Ja stawiam na maj,ewentualnie początek czerwca później już nie warto obstawiać bo wszyscy pojadą na wakacje i gry nikt nie będzie kupywal zaraz po premierze,gdzie twórcy będą potrzebowali jak najwięcej kasy. Coś mi się wydaje że będzie wielka lipa z tymi kozakami lecz bardzo chce się mylić.

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice