A ja myślę inaczej. Zakładam ze co najmniej polowa graczy w gry to ludzie która chodzą do szkoły i mają kupę czasu w wakacje.
Prawdopodobnie poczatkowo zleci sie bardzo sporo graczy majacych juz doswiadczenie z Kozakami, wiec osob pracujacych, ale z czasem proporcje sie mocno zmienia na korzysc mlodszych osob.
Ja, tak jak wspomniał Ernest, zaliczam się do osób, które mają więcej czasu we wakacje. Dobra organizacja czasu to podstawa (w sumie wydaje mi się, że gry strategiczne poprawiają umiejętności planowania).
Witam, ja kupię z chęcią ale mam jedno pytanie czy na lapku z takimi parametrami pójdzie to bez żadnych problemów ??? Intel Skylake i7 6500 2.50 – 3.1 Ghz 8GB RAM Grafika Intel HD 520 lub Intel® Core™ i5 5gen 5200U 2,2 - 2,7 GHz 8GB RAM Intel® HD Graphics 5500 Mam nadzieje że nie zaśmiecam, z góry dziękuje za odp.
Ja kupię na 100 %, tylko na razie nie mam kompletnie czasu na granie oraz internetu. Staram się szukać pozytywów, dlatego pocieszam się tym, że jak już zakupię grę to (mam nadzieję) nie będzie w ogóle śladu po żadnych bugach.