Haha, no rzeczywiście. Jeszcze chciałbym zobaczyć jakieś naturalne katastrofy, np. jakieś trzęsienia ziemi czy coś w tym rodzaju
Pojawiły się nowe zrzuty z gry. Nie jestem w pełni zadowolony. Przydał by się taki prawdziwy gameplay z rozgrywki.
No niestety troszkę mało tym bardziej, że gra miała być w grudniu Ciekawe czy znowu będziemy czekać tydzień na nowe wieści.
Atem na facebooku wali spamem do każdego kto pyta o termin, że 1 kwartał 2016 Czyli nadal obstawiają do końca marca gra ma wyjść.
Wydaje mi się że gra gotowa ale robią sztuczną napinke byśmy robili im reklamę udostępnieniami na fb .
Oby bo na razie brak konkretnych filmów z gry lub zrzutów z pozostałych opcji tak samo jednostek. Mam wrażenie, że zbytnio nie mają się czym teraz pochwalić. Dodają jakieś stare filmy, a potem z tego zrzuty obrazu.
Pewnie króciutki filmik o nacji (żeby chociaż się trochę różniła od Francji...) i garść screenów z niego. Yay!
Na ruskim dziale też się z tego śmieją i piszą że dodają pewnie nową muzykę z gry . A szczerze każdy chce gameplay
Condor usunął ponad 20 komentarzy na ruskim dziale. Wszyscy tam narzekają na brak filmów itp. On bronił twórców i nie dał rady nerwowo sam więc wykasował większość wpisów nowych. Siedzę cały czas na forum to widzę kto z moderatorów jest dostępny i kiedy straciły się te wpisy.
Dziś Atem na facebooku napisał że: - gra ma wyjść pod koniec 1 kwartału czyli nie planują całe szczęście przesunięcia - widowiskowe mają być wybuchy budynków oraz statków
Taaaa... poprzedniego też nie planowali uparcie utrzymując 4 kwartał 2015. No ale miejmy nadzieję, że żadnego poślizgu nie będzie.