"Rise to Glory" je druhé DLC pro Cossacks 3!

Discussion in 'Novinky a oznámení' started by [KGR]-^K[o]K^-, Feb 7, 2017.

1. [KGR]-^K[o]K^-

[KGR]-^K[o]K^- Moderator Staff Member

Drazí přátelé,

s radostí vám oznamujeme, že 15. února bude dostupne druhé DLC pro Cossacks 3 - "Rise to Glory"!
    Cossacks 3: Rise to Glory - převlečte se do kabátů nejlepších vojevůdců všech dob a zúčastněte se bitev, které určily světovou historii tak, jak ji známe. Mimo jiné přidává spoustu nových prvků do hry: nové národy, prostředí, jednotky, historické kampaně, mise a mnohem více!

Hlavní prvky:
    • Pruská kampaň: Vžijte se do role Bedřicha Velikého a veďte mocnou pruskou armádu do nejkrutějších šarvátek 18. století, které jste kdy viděli.
    • Švédská kampaň: Zažijte vzestup Švédska do pozice globální mocnosti pod vedením Gustava Adolfa, geniálního vojevůdce, který vynalezl moderní způsob vedení války.
    • Nové a původní jednotky: 7 nových jednotek přichází do hry a 3 z nich jsou zcela nové.
    • Nové prostředí: Vezměte si své zimní kabáty, protože Rise to Glory představuje zimní mapy jak do hry pro jednoho hráče, tak pro hru více hráčů.
    • Nové národy: Mocné Bavorsko a Sasko - oblíbené fanoušky - se vrací ukázat vojenskou sílu německých států.
    • Vlastní mise: Tři mise pro jednoho hráče, které vám umožní zúčastnit se vzrušujících historických bitev, které se konaly po celé Evropě.
    Také připomínáme, že Bavorsko a Sasko bude dostupné všem zdarma týden po vydání tohoto DLC. Vlastníci Deluxe edice dostanou exkluzivní přístup k novým národům a jednotkám o týden dříve, všichni ostatní až 22. února.

Steam: Cossacks 3: Rise to Glory

2. Janek

Janek Member

Po dnešní aktualizaci mi nejde hra zapnout, zůstane mi jen zelená obrazovka.

3. Janek

Janek Member

Tak jsem vyhodil mody z workshopu a už to jede :)

4. Janek

Janek Member

5. [KGR]-^K[o]K^-

[KGR]-^K[o]K^- Moderator Staff Member

6. Janek

Janek Member

U Path to Grandeur se píše, že je přidána nová klimatická zóna aspoň ve skirmishi jsem nic nenašel, písek nebo tak...

7. Johny

Johny Active Member

Verifikuj soubory ze steamu, nebo odstraň pužívané mody z tvého workshopu. Některé totiž z pošutní mapy omylem vytváří klasickou letní. Musíš ručně mod po modu zjistit, který to je.

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice