Způsob jak nečistě vždy vyhrát...

Discussion in 'Obecná diskuse' started by Kremilek, Sep 20, 2017.

1. Kremilek

Kremilek New Member

19.8. večer jsem zažil nejbláznivější hru 2vs2, kterou jsem hrál. Se spojencem jsme zničili protihráče a pustili se do druhého s přezdívkou Zeroboreg. Zničili jsme jeho armádu a hra by do 5 minut skončila našim vítězstvím.
    Jenže - se objevil nápis "Čekáme na hráče". Zatímco já se spojencem jsme se jen dívali na stojící obrazovku, tak náš protivník Zeroboreg vesele stavěl budovy, trénoval jednotky a fungoval dál. Obsadil naše budovy, farmaře (díky čemuž naše armády pomalu umíraly hladem) a doly. Po cca hodině takového záseku, který jsme oba poctivě sledovali, jsme byli vyřízeni a hráč, který byl v jednu chvíli poražen nakonec vyhrál hru. :)
    Pochybuji, že to byla náhoda, velké bitvy proběhly bez problému. Spíš bych řekl, že Zeroboreg snížil své připojení, díky kterému ho hra po vteřinách brala jako nepřipojeného, on si hrál a nám se nestíhala hra odblokovat.
    Dá se toto někam nahlásit?

2. [KGR]-^K[o]K^-

[KGR]-^K[o]K^- Moderator Staff Member

Ahoj,

můžeš nas kontaktovat na e-mailu: support@cossacks3.com s krátkým popisem co se stalo (nejlépe v angličtině) a také nám pošli replay (save).

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice